2821
2789
عنوان

اشپزی🙃🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 90 پست
ماکارونی یاهمی قاطی پلوها همراه سالادوترشی وسبزی براناهارت شبشم مثلاکوکوودورچین گوجه وخیارشورونون با ...

آقا من ماکارونی ماهی یبار برا خودمون درست میکنم زشت نیست بخام بزارم جلو مهمون 

میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مرصع پلو جواهر پلو ته چین دلمه کوفته در انواع و اقسام خوراک ژیگو اردور سزار  کلم  ما ...

جواهر پلو چه اسم قشنگی داره😍

نیلوفر🪷 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها. ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند. ✍️مولانا جلال الدین بلخی

همه رو میخوای برنجی بذاری 

خب همه ام خو نه 

شما جایگزین برنج ک شیک و مجلسی باشه چی میزارین

زرشک پلو با مرغ مجلسی  ته چین  قرمه سبزی فسنجون مرغ کلم پلو شیرازی قیمه

دستور فسنجونت میزاری گلم 

بنظرت خوبه براومهمون همه میپسندنش 

گراتن مرغ و قارچ(من درست کردم فلفلشو هم زیاد کردم همه خوششون اومد)،ماهی سوخاری هم خیلی خوبه برا وعده شام ماهی فیله شده از هایپرمارکت بگیر،سالاد سزار هم عالیه باید نون تست برا تاپینگش بگیری،بالزامیک و مرغ فیله بگیری و گریلش کنی،فعلا همینا تو ذهنم بود،اگه صبح وقت کردی دسر برای وعده شب درست کن مثل تیرامیسو که تا شب جا بیفته تو یخچال

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
الو اسفناج  باقالا قاتوق مسما مرغ  واویشکا  باقالی پلو ماهیچه یا گردن قیمه لا پل ...

واویشکا خوشمزه هست؟

گراتن مرغ و قارچ(من درست کردم فلفلشو هم زیاد کردم همه خوششون اومد)،ماهی سوخاری هم خیلی خوبه برا وعده ...

ممنونم 

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز