کاش به جای گشت ارشاد گشت شادی داشتیم، هرکی شاد نبود میبردن ازش میپرسیدن؛ مشکلت چیه شاد نیستی؟ بگو ما برات حلش کنیم. ....... خیلی عجیب است در کشور مسلمان دنبال روزه خوار میگردن تا مجازاتش کنن، اما در طول سال سراغی از گرسنگان نمیگیرن تا آنها را لقه نانی دهند.. . . . ............. نه مستی نشان کفر است، نه جانماز نشان دینداری. نه پاکان را باکی از مستی، نه مستان را امکان دورویی. نه مویی نمایان نشان از هرزگی، نه چهار قد نشانه پاکی. هرکس هرآنست که ببوید نه آنکه ظاهرش گوید. نه مدافع بدی باش نه در فکر تدفین حقیقت. قضاوت کار ما نیست
[QUOTE=237249458]تو سن بلوغم ولی صورتم خیلی جوش داره هم ریز و درشت چرک دار پوستم چربه شوینده و تونر و ضد آفتاب ...[/QUOببین روتین پوستی مناسب پوست خودت باید استفاده نه هر چیزی
پوست صورتم خوبه...واسه بدنم دنبال لوسیون و روغنم ک هم لک بازوهامو گردنمو کم کنه هم روشن
لطفا برندی نگو ک تحریمیم و سخت پیدا شه
کاربری ک زرررت میخوای ریپ مخالف بزنی. نزن من اعصاب ندارم یه چی میگم میشینی گریه میکنی. تو تاپیک نظرتو بده و برو دنبال ریپ نباش حرف نزنی نمیگن لالی نترس. (حتی ایماناتونم بوی گناه میده.)از بدا نترس چون میدونی چقدر بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقدر بدن... شما هرچقدرم کوچیک باشی خدا واسه همه به یه اندازه بزرگه.. من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم🙃اینجا میاین دبیرادبیات نشید هی غلط املایی بگیرید چون خیلی رو مخید. این آخرین سیمکارت از خاندان مادری بود ک تونستم دوباره باهاش ثبتنام کنم. فحش نده ک فحش ندم تا باز نترکم.از 97 عضوم ولی 98 بار ترکیدم فقط خط شوهرعمم مونده ک باهاش ثبتنام کنم
[QUOTE=237249458]تو سن بلوغم ولی صورتم خیلی جوش داره هم ریز و درشت چرک دار پوستم چربه شوینده و تونر ...
قبل عید آزمایش دادم واسه بهم ریختگی پریودیم آزمایش نوشت ماما گفت نرمال پیش دکتر پوست نرفتم جدیدا تو حموم یکم با دست روشوب میزنم صورتم بهتر شده بود این سرم زدم همش ریخت بیرون شاید چون یه بار استفاده کردم اینجوری بود