2777
2789
بالشتت اگه کثیفه تمیزش کنه گوشیتم همینطور روزا هم ضد آفتاب بزن اینایی ک خودم میدونم گفتم 

اینارو رعایت میکنم ،جوشام کم هستن تکو توک میزنم ،ولی همینارم خوشم نمیاد میخوام پوستم صاف صاف باشه،نمیشه هرچی محصول خریدم فایده نداشت

کاش به جای گشت ارشاد گشت شادی داشتیم، هرکی شاد نبود میبردن ازش میپرسیدن؛ مشکلت چیه شاد نیستی؟ بگو ما برات حلش کنیم. ....... خیلی عجیب است در کشور مسلمان دنبال روزه خوار میگردن تا مجازاتش کنن، اما در طول سال سراغی از گرسنگان نمیگیرن تا آنها را لقه نانی دهند..  .  .  .  ............. نه مستی نشان کفر است، نه جانماز نشان دینداری. نه پاکان را باکی از مستی، نه مستان را امکان دورویی. نه مویی نمایان نشان از هرزگی، نه چهار قد نشانه پاکی. هرکس هرآنست که ببوید نه آنکه ظاهرش گوید. نه مدافع بدی باش نه در فکر تدفین حقیقت. قضاوت کار ما نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=237249458]تو سن بلوغم ولی صورتم خیلی جوش داره هم ریز و درشت چرک دار پوستم چربه شوینده و تونر  و ضد آفتاب ...[/QUOببین روتین پوستی مناسب پوست خودت باید استفاده نه هر چیزی

چیزای با طبع گرم نخور

ببین کبدت چرب نیس

به داروها حساسیت نداری

نمیدونم دارو خاصی نداد فقط روتین پوستی داد بنظرت واس محلول ضد جوش هس؟؟

ی بار دیگه هم همینجوری شدم ولی اون بار جوشمو فشار دادم این بار اصلا دستش نزدم

ممنون از پاسخ گویتون

کاربر @منو_همسریم هستم کاربریم تعلیق شده🥲🙂

پوست صورتم خوبه...واسه بدنم دنبال لوسیون و روغنم ک هم لک بازوهامو گردنمو کم کنه هم روشن

لطفا برندی نگو ک تحریمیم و سخت پیدا شه

کاربری ک زرررت میخوای ریپ مخالف بزنی. نزن من اعصاب ندارم یه چی میگم میشینی گریه میکنی. تو تاپیک نظرتو بده و برو دنبال ریپ نباش حرف نزنی نمیگن لالی نترس. (حتی ایماناتونم بوی گناه میده.)از بدا نترس چون میدونی چقدر بدن از خوبا بترس چون نمیدونی چقدر بدن... شما هرچقدرم کوچیک باشی خدا واسه همه به یه اندازه بزرگه.. من همیشه با حرف همه موافقم چون این تنها راهیه ک میتونم ساکتشون کنم🙃اینجا میاین دبیرادبیات نشید هی غلط املایی بگیرید چون خیلی رو مخید. این آخرین سیمکارت از خاندان مادری بود ک تونستم دوباره باهاش ثبت‌نام کنم. فحش نده ک فحش ندم تا باز نترکم.از 97 عضوم ولی 98 بار ترکیدم فقط خط شوهرعمم مونده ک باهاش ثبت‌نام کنم

عزیزم من ماسک موی فولیکا استفاده میکنم واسه موخوره و زبری موهام

فعلا تاثیری نداشته

آیا ادامه بدم خوبه؟ 

پیشنهاد میکنین ماسک موی فولیکا رو

دخترم زندگیمه♥🌈 دکتر انوشه راست میگه که :"گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی"با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟!
نمیدونم دارو خاصی نداد فقط روتین پوستی داد بنظرت واس محلول ضد جوش هس؟؟ ی بار دیگه هم همینجوری شد ...

احتمال زیاد مال همونه ریخته بیرون تازه 

دستش نزن اصلا

[QUOTE=237249458]تو سن بلوغم ولی صورتم خیلی جوش داره هم ریز و درشت چرک دار پوستم چربه شوینده و تونر ...

قبل عید آزمایش دادم واسه بهم ریختگی پریودیم آزمایش نوشت ماما گفت نرمال پیش دکتر پوست نرفتم جدیدا تو حموم یکم با دست روشوب میزنم صورتم بهتر شده بود این سرم زدم همش ریخت بیرون شاید چون یه بار استفاده کردم اینجوری بود