2777
2789
عنوان

درددل

407 بازدید | 39 پست

سلام دوستان حالم گرفته دلم تنگه فقط میخوام یه کم حرف بزنید باهام یه کم از زندگیمو میگم 

من ۱۶ سالگی ازدواج کردم مادرم ادعا داشت هرچی که بخوام در اختیارمه اونم در حد این بود که تو روستا یه کم از هم سن و سالام لباس بیشتر میخرید برام ولی حداقل روزی دوبار باهام دعوا میکرد یه بار موهای دستمو تا آرنج زدم چند ساعت فوش بارانم کرد وقتی عقد کردم از هیچی سر در نمیاوردم یه بچه بودم منو بردن مطب دکتر زنان تو مطب گفتن برای چه کاری منو بردن اونجا اونم خالم مادرم حتی بهم نگفت حداقل نظافت کنم وقتی خالم بهش گفت گفت این خودش یه گرگیه دوران نامزدی رو زهرم کرد شش ماه نذاشت جایی بریم ازدواج کردم اومدم شهر هستین بقیه شو بگم 

بگو

تیکر یکسالگی پرنسس مامان💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی,که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…

خب عزیزم

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗             

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اوضاع زندگیم یه کم بهتر شده بود خواهرشوهرهام باهام خوب بودن مثل خواهر ولی چهار سال خواهر شوهر و برادر شوهر کوچیکتر با من زندگی کردن چون میرفتن مدرسه شوهرم آدم به شدت رفیق بازی هفته قبل با دوستاش رفتن یه شهر دیگه باهاش دعوام شد گفت شاید من بخوام هر هفته برم یه شهر به توچه منم گفتم دنبالت نیومده بودم با یه بچه الان میگی چنگ انداختم پیراهنش پاره شد اینم بگم شوهرم حداقل هفته ای سه شب با رفیق هاش میره ساعت دو و سه شب برمیگردن اون شب تا ساعت یک نبودن آنقدر گریه کردم پر چشمام خون بود

الان یک ساله تنها زندگی می کنیم یعنی خودم و شوهرم بچم ولی زندگیمون تعریفی نداره اون روز مجبورم کرد پیراهنش بدوزم گفت دارین برام بخرید ندارین که پدرم یه کم وضع مالیش خوب نیست الان کتکم زد با کمربند منم زدمش چند روز بعد عروسی فامیلمون بود رفتیم یه شهر دیگه یه هفته ولی بخدا زهر مارم کرد رفتیم خونه خواهر شوهرم دست می‌بردم برای غذا می گفت زیاد میخوری نخور کلی حرف دیگه جلوی اونها غرورمو خورد کردرفت بیرون دور زدن تنها خواهر شوهرم می گفت زنتو ببر می گفت اینو کجا ببرم

الانم که بر گشتیم بازهم رفیق بازی هر روز تا نصف شب منو تنها میذاره لجبازی خیلی زیاد میخوام دیگه نا دیده اش بگیرم انگار اصلا وجود نداره چکار کنم حالم بده خیلی بغض دارم همین بود

الان یک ساله تنها زندگی می کنیم یعنی خودم و شوهرم بچم ولی زندگیمون تعریفی نداره اون روز مجبورم کرد پ ...

شوهرت درسته ی درصدم ادم درستی نیس..‌

چون تحت هیچ شرایطی نباید بزنتت...

راه داره از در دوستی وارد شی تاخامش کنی؟؟؟؟

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗             
الانم که بر گشتیم بازهم رفیق بازی هر روز تا نصف شب منو تنها میذاره لجبازی خیلی زیاد میخوام دیگه نا د ...

خودتوکنترل کن باگریه کارت پیش نمیره...

باید زندگیتو مدیریت کنی؟؟؟

الانم که بر گشتیم بازهم رفیق بازی هر روز تا نصف شب منو تنها میذاره لجبازی خیلی زیاد میخوام دیگه نا د ...

تنها راهش اینه مستقل شی بچه اتو از تو اون جهنم برداری بری همین جدا شو

تیکر یکسالگی پرنسس مامان💜دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی,که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…
شوهرت درسته ی درصدم ادم درستی نیس..‌ چون تحت هیچ شرایطی نباید بزنتت... راه داره از در دوستی وارد ش ...

شوهرم یه اخلاقی داره بهش توجه کنی چیزی بگی میره برعکسش انجام میده مثلا دیروز میخواست بره حموم بعد غروب میخواست بره باشگاه گفتم الان نرو بعد باشگاه بیا برو لج کرد رفت بعدم لباس نو پوشید رفت بیرون آخه میره سر کار لباس کهنه تر میپوشه منم خیلی حالم بد شد ولی از دیشب میگم فکر کنم مرده اصلا وجود نداره گریه هامم کردم براش ندیده اش میگیرم میگم فکر کنم پرستار بچمم تو این خونه و یه خدمتکار بدون شوهر بهش توجه نمیکردم امروز زنگ زدم بود بهم می گفت نهار بیارم براتون و این حرفها منم جوابشو ندادم اومد خونم اصلا نگاشم نکردم اونم چیزی نگفت رفت

خودتوکنترل کن باگریه کارت پیش نمیره... باید زندگیتو مدیریت کنی؟؟؟

نمیدونم چکار کنم به سرم میزنه برم پیش پدرشوهر مادر شوهرم وقتی میره اونها آدمهای خوبین ولی به حرف اونها هم گوش نمیده دعوا میشه بین اونها هم 

تنها راهش اینه مستقل شی بچه اتو از تو اون جهنم برداری بری همین جدا شو

نمیذاره برم سر کار هفته ای یکی دو بار میرم بیرون فقط به پدر مادرمم امیدی ندارم اونجا جهنم تر از اینجاس برام حیلی بی کسم

نمیذاره برم سر کار هفته ای یکی دو بار میرم بیرون فقط به پدر مادرمم امیدی ندارم اونجا جهنم تر از اینج ...

کارمجازی یا کار در منزل البته یواشکی

کارمجازی یا کار در منزل البته یواشکی

چجوری چند بار امتحان کردم اولش پول میخوان یه بار دادم دیگه جوابمو ندادن اگه کاری بلدی بهم معرفی کن کمک بزرگی بهم کردی کار تو خونه هم شهر ما کوچیکه زیاد کاری برای تو خونه نیست من خاک برسرم چیزی بلد نیستم تا به خودم اومدم افتادم وسط زندگی یه چرخ خیاطی دارم ولی 

فداتشم خودتو ناراحت نکن یه سنگ بزرگ بزار روی شوهر بی غیرتت

مردا همشون همینطورن بی احساس و نفهم