2777
2789
عنوان

درددل

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 39 پست
اصلا جدا نشو چون شرایط جدایی نداری عزیزم...بهش بیمحلی کن...خرید خوردو خوراک ومایحتاج وپول توجیبیتو ت ...

دقیقا بخدا اون موقعه انقد تو مغز منم کردن شوهر شوهر فکر میکردم زندگیم گلستان میشه با شوهر کردن 

تنها عادت خوبی که داره خرجی بهم میده خورد و خوراکم خوب میخره خسیس نیست حداقل ازمم نمیرسه پولت چکار کردی و اینا 

مآل شهر ستانهای کرمانشاه هستیم 

منم کرمانشاهم کجا هستی البته اگه میخوای تا باهم دیگه دوست بشیم

شاید کمکی از دستم بر آمد برات انجام بدم

دوست نی نی سایتی من لطفا دل کسی و نشکن🙏❤                 عشقم همسرم👇                                                                  دکترای روانشناسی هستن سوالی داشتی بگو ازش واست بپرسم  کاربری خواهرم دیگه دست منه اگه سوال حقوقی داشتین بگین ازشون بپرسم درخواست دوستیم ندین ممنون🌹🌹                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما باشید 

اینجا میرید؟؟

منشی کلینیک حقوق : ۲ الی ۳ میلیون 

یک هفته آموزشی +یک ماه آزمایشی با حقوق حدود ۱ تومن

وظایف : هماهنگی مراجع ، تمیزکاری ، حسابرسی هزینه ها ،

کلید مطب همه هم باهاته یعنی گاو صندوق اینها کلید اتاق هاشون با توعه ، حق نداری با گوشیت بازی یا کار شخصی انجام بدی .در هفته سه روز صبح ۸ نیم تا ۲ نیم

سه روز ۲ نیم تا ۸ نیم شب

تو میرفتی ؟

و مدرکم لیسانس روانشناسی هست.

اجازه کارورزی بهم نمیده 

لطفا برای قبولی کنکور ارشدم دعا کن قبولی روزانه بشم🤍🌱خدا حافظت باشه همیشه
الانم که بر گشتیم بازهم رفیق بازی هر روز تا نصف شب منو تنها میذاره لجبازی خیلی زیاد میخوام دیگه نا د ...

دوستان شرایط این خانوم یکم متفاوته لطفا نظر هایع درست و عاقلانه بدید همینجوری تایپ نکنید

بادوم هستم💛

بی تفاوت باش...هرچی که بگی اون لج میکنه...پس هیچی نگو و وانمود کن برات مهم نیست...ولی وقتی حالش خوبه باهاش صحبت کن و غیر مستقیم بهش بفهمون...بعضی وقتا یه نگاه هم میتونه فرد مقابلت رو تحت تاثیر بذاره....خودتو دوست داشته باش و اعتماد یه نفس داشته باش و اصلا گریه نکن و زیاد خودتو تو دست و پاش ننداز

منم کرمانشاهم کجا هستی البته اگه میخوای تا باهم دیگه دوست بشیم شاید کمکی از دستم بر آمد برات انجام ...

سنقرم عزیزم اینجا هستی خیلی تنهام خوشحال میشم یه دوست داشته باشم

سنقرم عزیزم اینجا هستی خیلی تنهام خوشحال میشم یه دوست داشته باشم

عزیزمی

الان شوهرت بهتر نشده؟!

دوست نی نی سایتی من لطفا دل کسی و نشکن🙏❤                 عشقم همسرم👇                                                                  دکترای روانشناسی هستن سوالی داشتی بگو ازش واست بپرسم  کاربری خواهرم دیگه دست منه اگه سوال حقوقی داشتین بگین ازشون بپرسم درخواست دوستیم ندین ممنون🌹🌹