2777
2789
عنوان

درددل

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 39 پست

رو خودت کار کن،الان چند سالته اون چند سالشه

سعی کن با اعتماد ب نفس بشی بهش گیر نده بی محلی کن

ب خودت برس باهاش حرف بزن بگو این کارات داره منو ناراحت میکنه من نمیتونم اینجوری باهات زندگی کنم 

کاربرخانم هستم برای دردودل و مشورت اینجام[شروع رژیم:۱۲مهر تا ۲۶ اسفند ]الهی به امید تو

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فداتشم خودتو ناراحت نکن یه سنگ بزرگ بزار روی شوهر بی غیرتت مردا همشون همینطورن بی احساس و نفهم

بخدا خیلی حالم بده میخوام دل بکنم ازش فکر کنم مرده منم فقط یه خدمتکاری تو این خونه پرستار بچم 😭😭😭

رو خودت کار کن،الان چند سالته اون چند سالشه سعی کن با اعتماد ب نفس بشی بهش گیر نده بی محلی کن ب خو ...

الا۲۱ سالمه اون ۲۸میحوام هین کارو کنم دیگه بهش توجه نکنم فکر کنم مرده سخته برام ولی سعی مو میکنم

عزیززززدلم 

منم زندگی قبلیم مثل تو بودم

البته خداروشکر بچه نداشتم

ولی روزی هزار بار آرزوی مرگ میکردم

داستان زندگیم هست تو تاپیکام میتونی یه نگاهی بندازی

ولی اگه راه داره ازش جداشو به خدا پدر و مادرت هم اگه بد باشن میتونی بری سر کاری جایی واسه خودت کار کنی

دوست نی نی سایتی من لطفا دل کسی و نشکن🙏❤                 عشقم همسرم👇                                                                  دکترای روانشناسی هستن سوالی داشتی بگو ازش واست بپرسم  کاربری خواهرم دیگه دست منه اگه سوال حقوقی داشتین بگین ازشون بپرسم درخواست دوستیم ندین ممنون🌹🌹                
بخدا خیلی حالم بده میخوام دل بکنم ازش فکر کنم مرده منم فقط یه خدمتکاری تو این خونه پرستار بچم 😭😭😭

خدمتکار پول میخواد احترام میخواد

چرا بشی یه کارگر تو خونه خودت تو الان باید خانمی کنی

مهریت چقدره

دوست نی نی سایتی من لطفا دل کسی و نشکن🙏❤                 عشقم همسرم👇                                                                  دکترای روانشناسی هستن سوالی داشتی بگو ازش واست بپرسم  کاربری خواهرم دیگه دست منه اگه سوال حقوقی داشتین بگین ازشون بپرسم درخواست دوستیم ندین ممنون🌹🌹                
عزیززززدلم  منم زندگی قبلیم مثل تو بودم البته خداروشکر بچه نداشتم ولی روزی هزار بار آرزوی مر ...

نمیدونم چه خاکی به سرم بریزم اگه بخوام جدا بشم بچم هست برگردم روستا هم پیش پدر مادرم عین جهنمه اونجا آنقدر بهم گیر میدن نمیدونم‌چکار کنم نذاشتن بچگی کنم نذاشتن درس بخونم انقد تو سرم کردن شوهر شوهر فکر کردم شوهر فرشته اس

الا۲۱ سالمه اون ۲۸میحوام هین کارو کنم دیگه بهش توجه نکنم فکر کنم مرده سخته برام ولی سعی مو میکنم

سنی نداری که تازه اول راهی تو،خودتو با بچه ات سرگرم کن اصلااا بهش محل نزار با اعتماااد به نفس زندگی کن شااد باش 

بزار بفهمه که بدون اونم میتونی زندگی کنی و وابسته ش نیستی

خدمتکار پول میخواد احترام میخواد چرا بشی یه کارگر تو خونه خودت تو الان باید خانمی کنی مهریت چقدره

۱۱۴سکه ولی فکر نکنم دستم به جایی بند بشه کلی آشنا و اینا داره شوهرم من چی هیچکسو ندارم تنها و بی کس

نمیدونم چه خاکی به سرم بریزم اگه بخوام جدا بشم بچم هست برگردم روستا هم پیش پدر مادرم عین جهنمه اونجا ...

منم ۱۴ و ۱۵ سالم بود شوهرم دادن

ولی به خدا جهنم باشی پدرو مادرتن روستای کجا هستن کدوم شهری عزیزم

سنی نداری که تازه اول راهی تو،خودتو با بچه ات سرگرم کن اصلااا بهش محل نزار با اعتماااد به نفس زندگی ...

میخدان همین کارو بکنم ندیده اش بگیرم یه کم سخته ولی خدا کنه بتونم عادت کنم

شوهر منم خیلی بی احساسه سرده 

چون من واسش گرم و عالی بودم 

هوا برداشته فک کرده شخص مهمیه

ولی الان چند وقته مثل خودش رفتار میکنم

حتی الان که اومد وسیله اورد نرفتم استقبالش 

بعدم که رفت زنگ زد گفت وسیله اوردم نیومدی دم در

گفتم اره حس و حالشو نداشتم 

یا حتی هنگام احوال پرسی مثل خودش سگ محلی میکنم

ببینم اون مثل سگ میاد دنبالم یا بدتر میکنه

در هر صورت برام مهم نیستش

شوهر منم خیلی بی احساسه سرده  چون من واسش گرم و عالی بودم  هوا برداشته فک کرده شخص مهمیه ...

مآل منم همینه منم چند ساله غصه خوردم دلم براش می سوخت ولی اون همش با من لج کرد محلم  نذاشت رفت خوشگذرونی با رفیق هاش دلم نمیخواد دیگه حتی باهاش حرف بزنم حتی نگاش کنم دیگه خسته شدم 

۱۱۴سکه ولی فکر نکنم دستم به جایی بند بشه کلی آشنا و اینا داره شوهرم من چی هیچکسو ندارم تنها و بی کس

اصلا جدا نشو چون شرایط جدایی نداری عزیزم...بهش بیمحلی کن...خرید خوردو خوراک ومایحتاج وپول توجیبیتو تامین میکنه دیگ کار بکارش نداشته باش.اگ تونستی بعدها مستقل بشی دستت توجیبت بره ک عالی میشه..‌.کاش پدرمادرا عاقل شن قبل ۲۰دخترشونو شوهرنده😑😑

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗