2777
2789
عنوان

هرچه میخواهد دل تنگت بگو‌ به ...

| مشاهده متن کامل بحث + 11814 بازدید | 928 پست
یا امام زمان کمکمون کن مشکلمون حل بشه ۲۰ روز مهلت داریم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

ان شاالله مشکلتون حل بشه ،الهی آمین🤲

اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا صاحب الزمان
جنس تنهایے تـو
از نــــخ بے مِهرے ماســـت

هر چہ ما بر گنہ آلوده تــریم
از شما دورتـریم

آقــا ما بــــد..
واسہ خــوبا بیـــــا..

#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجــــ

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
خانوما نفری یه صلوات مهمونم کنید شوهرم بهم پیام بده زندگیمون درست بشه 😭🙏😭😭یه بچه این وسط هست خدا ...

الهی دلت شاد بشه عزیزم 🤲

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم 🌹

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 
یا امام زمان کمکمون کن مشکلمون حل بشه ۲۰ روز مهلت داریم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

ان شاءالله با دعای امام زمان عج مشکلتون حل میشه الهی آمین

ان‌شاءالله اللهم... ممنونم دوست مهربونم که حال دلمو خوب کردید 😘💚

خواهش میکنم عزیزم 🌷

خوشحالیم  درین تاپیک بودید و پست گذاشتید 🌺

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم