عید است و دلم خانهی ویرانه بیا این خانه تکاندیم ز بیگانه بیا
یک ماه تمام میهمانت بودیم یک روز به مهمانی این خانه بیا
عرض سلام و ادب خدمت همه دوستان
🔸بزرگے میگفت:
🔹هیچ پناهگاهے از امام زمانمان محکمتر نیست
🔸و نه هیچ فریادرسے از ایشان دلسوزتر و مهربانتر،
🔹و نه هیچ مشکل گشایے از او تواناتر
🔸و نه هیچ دستے از او کریمتر و بخشنده تر
🔹امتحان کنیم...
🔸امام زمانمان را صدا بزنیم و با او سخن بگوییم و از "او" بخواهیم.
به این تاپیک دعوت هستی. دوستانت رو هم صدا بزن. حرفی و حاجتی و... داری بهش بگو. بیا در حق همدیگه و برای فرج امام مهربونمون دعا کنیم. به امید اینکه عیدی یک ماه روزه داری ما فرج آقا باشه.
السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران بهار۱۴۰۲
یا امام زمان هر چه زودتر بیا دنیا دیگه حتی ثانیه ای ارزش موندن نداره. مگر میشه این همه جنگ خونریزی تبعیض برادر کشی عصیان . فقر گرونی بی عدالتی . به خاطر گناهان بشر دعاها دیگه مستجاب نمیشه و برعکس نفرین ها زود میگیره . بعضی وقتها فکر میکنم نعوذبالله خدا قهرش گرفته با اهالیه زمین. یا امام زمان بعضی از مردم اونقدر دریده شدن که دیگه از خدا هم نمیترسن . از آدمهای این زمونه آدم باید بترسه دیگه. خنده و شادی دیگه از خونه ها رفته .مردم بی رغبت و ناچارا روزشون رو شب میکنن. اعتقادها کم رنگ شده همه قصی القلب شدن . اماما بیا و با اومدنت دنیا رو منور کن ریشه ظلم و بیعدالتی رو بزن و نور و روشنایی رو به دنیای تاریک شده برگردون.🥺🥺 جهان در انتظار عدالت است ای یوسف فاطمه
زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن