2777
2789
عنوان

هرچه میخواهد دل تنگت بگو‌ به ...

| مشاهده متن کامل بحث + 11814 بازدید | 928 پست
مرسی فداتشم انشالله❤❤🌷

ان شاالله دوستم🤲🌹

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

ان شاءالله هرکی هر خواسته ای داره با صلاح وتوکل خدا وتوسل امام زمان عج بهش برسه 

ان شاءالله همگی حاجت روا وعاقبت به خیر بشین 🤲🤲🤲🤲🤲

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شاءالله هرکی هر خواسته ای داره با صلاح وتوکل خدا وتوسل امام زمان عج بهش برسه  ان شاءالله هم ...

الهی آمین🤲

ان شاءالله هرکی هر خواسته ای داره با صلاح وتوکل خدا وتوسل امام زمان عج بهش برسه  ان شاءالله هم ...

ان شاءالله دوست خوبم🤲❤🌹

خودت بخواه که این انتظار سر برسد
دعای این همه چشم انتظار کافی نیست

ان شاالله  به حق حضرت زینب سلام الله علیه  شما و همه جوونا به آرزوهای قشنگ و پاکتون برسید .

انشالله خدا همیشه حواسش ب شما باشه🥺❤😍مهربونایی مثل شما حال دلشون و دلتون همیشه خوب باشه انقدر ک مهربونید و حس خوب انتقال میدید

حرفامو با اسم کاربریم قضاوت نکنید😐هرجا هرچی میگم میگید ن ب اسمت ن ب حرفت

دلم این روز رو میخواد🥰

رسید مژده که ایام غم نخواهد ماند

یا امام زمان هر چه زودتر بیا دنیا دیگه حتی ثانیه ای ارزش موندن نداره. مگر میشه این همه جنگ خونریزی تبعیض برادر کشی عصیان . فقر گرونی بی عدالتی . به خاطر گناهان بشر دعاها دیگه مستجاب نمیشه و برعکس نفرین ها زود میگیره . بعضی وقتها فکر میکنم نعوذبالله خدا قهرش گرفته با اهالیه زمین. یا امام زمان بعضی از مردم اونقدر دریده شدن که دیگه از خدا هم نمیترسن . از آدمهای این زمونه آدم باید بترسه دیگه. خنده و شادی دیگه از خونه ها رفته .مردم بی رغبت و ناچارا روزشون رو شب میکنن. اعتقادها کم رنگ شده همه قصی القلب شدن . اماما بیا و با اومدنت دنیا رو منور کن ریشه ظلم و بی‌عدالتی رو بزن و نور و روشنایی  رو به دنیای تاریک شده برگردون.🥺🥺 جهان در انتظار عدالت است ای یوسف فاطمه  

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن

که گفت زود می‌رسی؟ «چه دیر زود می‌شود»
                     نَفَس نمانده زود باش! بیا که دیر می‌شود…