2777
2789
عنوان

هرچه میخواهد دل تنگت بگو‌ به ...

| مشاهده متن کامل بحث + 11814 بازدید | 928 پست

من صدهزار جمعه طلب دارم از خدا
                     این جمعه‌ها بدون تو آقا حساب نیست

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

مولا جان چه شیرین است نَمکى که شما سَرِ سفره مان ریخته اید و چه طعمى دارد غذا، آن وقت که از جانبِ حضرت تان بر ما عرضه مى شود!… چه زیباست باران، وقتى به دعاى شما مى بارد و چه دل چسب است، آن چه که خیر و صلاح مان است، بر ما عرضه مى شود!…

مهربانِ من!… زندگى، با همه ى دشوارى و سختى هایش، برایم شیرین مى شود، وقتى که مى بینم چون تویى را دارم!… وقتى مى دانم مى آیى و آن روز، به کام ما مى شود!… دوازدهمین حجت حق؛ آرزویم تعجیل فرج شماست.

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من این ڪد را به شما بدهم

ڪه هر ڪس بخواهد به آقا نزدیڪ شود

اولین راهش ↓

#ڪنترل‌چشم است...✨

←چشمِ گناه بین ،

امام زمان بین نمیشود...!

#مواظب‌چشاٺ‌باش🙃💕

#آیت الله قرهی

#امام_زمانی_شو👇😔

@Amamzamanehaa313 🦋

اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیه🤲

کجا پیدا کنم شبیهِ شما را یا صاحب‌ الزّمان؟!! من قطره‌ ای از اقیانوسِ دوستداران و رعیّت ‌ات هستم … و عجب که شما در این آبیِ بی ‌پایان، قطره قطره‌ مان را می‌ بینی!! و می‌ شناسی به نام و نشان و خُلق و خو!! و دعایمان می‌کنی به حاجت و حکمت و مصلحت و نیاز!! و راهنمایمان می‌ شوی در طوفانِ بلاها و خطاها …

فدای بزرگواری و اعجازتان که اشتغال به امورِ هر یک از ما، شما را از دیگران غافل نمی‌‌ کند! کجا پیدا کنم شبیهِ شما را یا صاحب‌ الزّمان؟!! و کجــــا خســــته مـی ‌شـــوی از دریــــای بلـاء، یا سفینه النّجاه؟!!

این تاپیک حس خیلی خوبی بهم میده اینجا غریب نیستم بابت اعتقاداتم شماتت نمیشم قضاوت نمیشم توهین ندیدم احترام دیدم عزت دیدم شان امام غریبم حفظ میشه اینجا مفتخرم به شیعه و محب بودن مولام امیر المومنین صلوات الله علیه و آله 

چادر خاکی مادر پهلو شکسته ام روی سر همه آتون فردا که منادی ندا داد کجایند فاطمیون سربلند باشید 

مولانا امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله فرمودند زکات عقل تحمل نادانان است... مذهبی نماهای صاحب دین جدید لطفا هرگر روی پست های من ریپلای نزنید بحث دین و مذهب جای نظرات شخصی و تفسیر به رای نیست نیازی به تفاسیر به نَفْس شما ندارم ثقلینِ راه گشای تمام بشریت برای من کافی است... اگر جواب نمیدم یعنی لایق جواب دادن نیستید یعنی متوجه شدم انقدری🤏🏿 شعورمند و متفکر نیستید که با شما تبادل نظر داشته باشم یعنی فهمیدم اهل سفسطه و جدل هستید نه تفکر و تعقل... در شأن خودم ندیدم وقت بذارم همکلام بشم با تشکر. 🤌🏿اگر به شخصه در برابر اهانت های شما کوتاه میام جواب نمیدم به خودم و باقی کاربرها احترام میذارم و در کرانه های فرهنگی و شخصیتی من نیست مقابله به مثل کنم پس ادامه نده فکر نکن خیلی باحالی من کم آوردم تو الان شاخ شدی 😉🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر و اجعلنا من خیر انصاره و اعوانه و شیعة و محبه والمستشهدین بین یدیه🤲🏻 💚اَللّـهُمَّ اَرِنيِ الطَّلْعَةَ الرَّشيدَةَ ، وَ الْغُرَّةَ الْحَميدَةَخدايا بنمايان به من آن جمال ارجمند و آن پيشانى نورانى پسنديده را💚

⚘﷽⚘

#یابــــن_الحـســــن....🌼

منتظر آمدنت نشستم

اما گویا ســاعتم

ڪوڪ است

بــہ وقت

انتـظار...

و نفـ‌همیده بودم

چہ مےڪشد آن منتظَر،

ڪہ خود، منتظِرِ فـرَجش است

#تعجیل_درامر_فرج_صلوات

#اللهم_صل_علي_محمدﷺو_آل_محمدﷺو_عجل_فرجهم

#امام_زمانی_شو👇😔

@Amamzamanehaa313 🦋

برای سلامتی وخونه دارشدنم یه صلوات🙏

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم 🌹

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

دلمرده ام قبول، ولی‌ای مسیح ِ من
                            یک جمعه هم زیارت اهل قبور کن

🌹🕊🌹🕊

🕊🌹🕊

🌹🕊

#دلنوشته

#آجرک_الله_یاصاحب_الزمان😭

✨اگر عبورِ تو یك شب نصیبِ ما گردد

✨نصیبِ چشـمِ ترم خاكِ كربلا گردد

✨حسین گفتنِ تو میكند حسینیه ام

✨حسین گو كه حرم در دلم بنا گردد

✨حسین گو كه مرا اوّلِ دهه بكُشی

✨بگو كه حق عزایت كمی ادا گردد

✨تو میرسی كه سلامی كنی به گریه كُنش

✨اگر برای شما روضه ای به پا گردد

✨كمی ز شانه خود این غُبار را بتكان

✨كه تربت حرمش خرج این عزا گردد

✨قرار بود مرا عاقبت به خیر كنند

✨نوشت مادرتان سهم ما گدا گردد

✨ز ما گذشت عزیزم ولی خدا نكند

✨فراق هم به فراق تو مبتلا گردد

✨جراحتی به جگر داری و از آن ترسم

✨به یادِ عمّه تان زخم بسته وا گردد

🕊🌹أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪْ ألْـفَـرَج🌹🕊