2777
2789
عنوان

پسره ب خاطر خواهراش ...

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 69 پست
شاید کارداره بدبخت حتما باید به تو پیام بده درهمه شرایط

همیشه اینجور بوده پیام داده مثلا گفته فعلا جاییم نمیتونم صحبت کنم ،ولی این حسو داد ک بعدا هم کل حواسش پیش خونوادشه

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرد نباید به هیچ وجه پشت زنشو خالی کنه  خانواده جای خود زن هم حای خود من نگفتم کسی ک با خواهر ...

عزیزم ایشون همسرشون نیستن

کاربری در 1401/5/12 به صاحب اصلی خود بازگشت  به علت دروغ های کاربر قبلی 😑
از نظر من مرد باید تعادل داشته باشه نه بچسبه به زنش و بیخیال خانوادش بشه نه بچسبه به خانوادش و بیخیا ...

دقیقااااا،مثلا میتونست پیام بده بعدا صحبت میکنیم 

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

مرد نباید به هیچ وجه پشت زنشو خالی کنه  خانواده جای خود زن هم حای خود من نگفتم کسی ک با خواهر ...

ایشون هنوز زنش نشده 

بعدشم بعد مدت ها به قول اسی خانوادشو دیده نمیشه همش گوشی دستش باشه که شاید رفته یه چایی بخوره 

این کاربری دست دو نفر بوده 🌹
داریم اشنا میشیم،میخوام بهش پیام بدم چیزی بگم ک متوجه بشه نباید اینجوری باشه ولی نمیدونم چی بگم

الان وقت گفتن این نیست

هروقت زنش شدی تو خونه تنهات گذاشت رفت پیش خواهراش اونوقت میتونی گلایه کنی 

وابستگیتو کم کن تا خوب بشناسیش 

خدا زدتش😂😂😂

باشه

ن ،این حسو بهم داد ک بعدا هم اینجوری میشع،دیدی ی سری مردا تا چشمشون ب خونوادش ون میفته دیه زنشونو فر ...

خب این افکارته که الان ناراحتت کرده.و الا من هم خونم مهمون بیاد گوشی رو میذارم کنار.

ببین وقتی باهاش ازدواج کردی تو هم باید خواهر خواهرش باشی بچه ی پدرومادرش باشی تا بتونی دوام بیاری وگرنه حسادت میکشتت.چون مرد ها شدیدن وابسته ی پدرومادر و خانواده هستن و از تو هم همچین انتظاری دارن

کسی ک باخاهراش وقت بگذرونه خاله زنکه؟؟شاید شما بد ذاتین 

چرا بد متوجه میشین،می تونست پیام بده ک بعدا صخبت میکنیم مثل همیشه 

احساس نمیکنی یکم توقعت بالاست؟

ن،🙁

همیشه اینجور بوده پیام داده مثلا گفته فعلا جاییم نمیتونم صحبت کنم ،ولی این حسو داد ک بعدا هم کل حواس ...

حساس هستی و بی نهایت فکر و خیال میکنی.

وقتی گفت مشغولم بگو باشه و دیگه به هیییچچچ چیی فکر نکن.