2777
2789
عنوان

پسره ب خاطر خواهراش ...

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 69 پست
اگه شوهرته اکی  اگه پسره مردمه بذار با خواهراش باشه دیگه اخه ما کی هستیم که واسشون تصمیم بگیری ...

داریم اشنا میشیم،میخوام بهش پیام بدم چیزی بگم ک متوجه بشه نباید اینجوری باشه ولی نمیدونم چی بگم

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از نظر من مرد باید تعادل داشته باشه نه بچسبه به زنش و بیخیال خانوادش بشه نه بچسبه به خانوادش و بیخیال زنش بشه

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
بگو من زن زندگی نیستم منو نگیر بگیری بدبختی

اتفاقا خوشبخترین مرد میشخ

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

از نظر من مرد باید تعادل داشته باشه نه بچسبه به زنش و بیخیال خانوادش بشه نه بچسبه به خانوادش و بیخیا ...

مردا تعادل دارن این زنا هستن که تشنه ی محبتن و فقط میخوان همه حواس مرد به اون باشه.البته بعضی ها

آخه چرا شما بر این باورید که تا شما وارد زندگی یه مردی شدید مرد باید همه چیو ببوسه بذاره کنار تمام و ...

ن ،این حسو بهم داد ک بعدا هم اینجوری میشع،دیدی ی سری مردا تا چشمشون ب خونوادش ون میفته دیه زنشونو فراموش میکنن

همون شوهر باشه وقتی قراره خواهرشو بعد چند وقت ببینه دور از انسانیته بگیم حواستو بده ب من ب خانوادت ت ...

اره ولی چون حساسه رو این موضوع گفتم بحثی بینشون پیش نیاد 

وگرنه که ادم تو این موقعیتهای دورهمی خانوادگی که شاید سالی چندبار بیشتر نیست ترجیح میده تو جمع باشه تا اینکه گوشی دست بگیره و چت کنه 

همون شوهر باشه وقتی قراره خواهرشو بعد چند وقت ببینه دور از انسانیته بگیم حواستو بده ب من ب خانوادت ت ...

توجه ینی اوکی سرت شلوغه ولی خب ی پیام میدم مثل همیشه،یا میگم نیستم فعلا پیش خواهرامم

مردا تعادل دارن این زنا هستن که تشنه ی محبتن و فقط میخوان همه حواس مرد به اون باشه.البته بعضی ها

زنها همون خانوادشم میشن ولی خب نصبت باید شصت به چهل بشه چون مادر و خواهراش شوهر دارن

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
کسی ک باخاهراش وقت بگذرونه خاله زنکه؟؟شاید شما بد ذاتین 

مرد نباید به هیچ وجه پشت زنشو خالی کنه 

خانواده جای خود زن هم حای خود

من نگفتم کسی ک با خواهرش وقت بگذرونه بده شاید شما بد ذاتین که زود قضاوت میکنی