2777
2789
عنوان

پسره ب خاطر خواهراش ...

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 69 پست
حساس هستی و بی نهایت فکر و خیال میکنی. وقتی گفت مشغولم بگو باشه و دیگه به هیییچچچ چیی فکر نکن.

اگه پیام میداد ک الان پیش خونوادمم  من دیگه نتراحتی نداشتم

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این وابسته نیست خیلییی گوشیه ینی مادرش دو کلام بگه پرش میکنه اینم قشنگ میزنه زیر حرفش خیلی راحت دروغ ...

شوهر من هرکی اصلا بخواد یه کوچولو هم از زندگیمون سر در بیاره جلوش وایمیسته میگه زندگی خودم حالا یه داداش داره برعکس خودش داره از زنش طلاق میگیره

کاربری در 1401/5/12 به صاحب اصلی خود بازگشت  به علت دروغ های کاربر قبلی 😑
ن ،من ک نگفتم بشینه با من بچته،توقع داشتم خبر بده بهم 

همینو میگم دیگه من خودم واقعا گاهی همین خبر دادن هم اذیتم میکنه 

ببین ما نمیتونیم کسی رو به اسارت خودمون دربیاریم فقط میتونیم به اون ادم با روحیاتش احترام بذاریم

تازه شما تو مرحله آشنایی هستی فقط میتونی ببینی و تصمیم بگیری میتونی کنار بیای یا نه ، اصلا قصد تغییر کسی رو نداشته باش

اگه عشق و محبت و احترام باشه خواه ناخواه کارهایی که دوست دارینو واسه هم انجام میدین ولی با زور نه

شوهر من هرکی اصلا بخواد یه کوچولو هم از زندگیمون سر در بیاره جلوش وایمیسته میگه زندگی خودم حالا یه د ...

اینم همینطور داداشش نمیذاره کسی بش تو بگه اما این خاک تو سر فقط عین بچه 5ساله میبینه ننش چی میگ عین طوطی کاسکو تکرار کنه

چندشم میشه ازش بخدا دلم میخواد تا میخوره بزنمش

اینم همینطور داداشش نمیذاره کسی بش تو بگه اما این خاک تو سر فقط عین بچه 5ساله میبینه ننش چی میگ عین ...

اصلا این داداشش انقد که زنش رو اذیت کرد بخاطر اینکه این مامانش میرفت زیر پایی این پسره

کاربری در 1401/5/12 به صاحب اصلی خود بازگشت  به علت دروغ های کاربر قبلی 😑

نه بابا دیونه که نیستی به روش بیاری هر کی میگه بگو میخواد شما رو بهم بندازه گوش بحرف من کن من خودم شوهر دارم دوتا بچه هم دارم شوهر من عاشقانه دوسم داره چون حتی بیشتر از خودش احترام خونوادشو دارم اگه تو هم دوس داری خوشبخت باشی باید مث یه خانوم رفتار کنی ☺

همینو میگم دیگه من خودم واقعا گاهی همین خبر دادن هم اذیتم میکنه  ببین ما نمیتونیم کسی رو به اس ...

قشنگ گفتی گلم،مرسی از راهنماییت

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

نه بابا دیونه که نیستی به روش بیاری هر کی میگه بگو میخواد شما رو بهم بندازه گوش بحرف من کن من خودم ش ...

پس چجوری بفهمه ناراحتم ازش؟