2777
2789
عنوان

پسره ب خاطر خواهراش ...

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 69 پست
احساس نمیکنی یکم توقعت بالاست؟

اخه مثل عرروز منتظر بودم حرف بزنیم ولی خبری نبود همیشه کاری پیش بیاد خبر میده ک بعد صحبت میکنیم،امروزم میتونست بگه

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای بابا حالا پیش خونوادش نشسته وقت نکرده پیام بده  نخریدی که

دوران اشناییم ترسیدم بعدا هم اینجور باشه

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

همه مردا همینجورین باید همینجوری قبولشون کنیم دیگه 

ینی  بروش نیارم؟چیزی نگم؟

اها متوجه نشدم

واسه همینه میگم اول متن تاپیک رو خوب بخونید چون الان با یه خانومی دعوا کردید و بهش گفتین بد ذات هرچند که متقابل بود

کاربری در 1401/5/12 به صاحب اصلی خود بازگشت  به علت دروغ های کاربر قبلی 😑
چرا بد متوجه میشین،می تونست پیام بده ک بعدا صخبت میکنیم مثل همیشه 

چرا انتظار داری اخه همه مثل همیشه باشن 

بخدا منم یه روزی مثل تو بودم اما الان فهمیدم از هیچکس عیچ انتظاری نیست

اگه همیشه باهام خوب بوده وظیفش همیشه خوب موندن نیست 

ادمیزاد پر ار احساسات متفاوته

یوقتایی اصلا حوصله نداره چت کنه ولی وقتی پیشش باشی باهات اکیه

ایشون هنوز زنش نشده  بعدشم بعد مدت ها به قول اسی خانوادشو دیده نمیشه همش گوشی دستش باشه که شای ...

من کی گفتم همش،میگم ی خبر میداد ک الان نمیتونم صحبت کنیم پیش خونوادمم،اینجوری هم ب اونا میرسید هم نشون میداد منم براش مهمم

واسه همینه میگم اول متن تاپیک رو خوب بخونید چون الان با یه خانومی دعوا کردید و بهش گفتین بد ذات هرچن ...

دعوا نکردم چون دعوایی باکسی ندارم اون خانوم توهین کرد منم جوابشو  ادم عزیزم به من گفت بدذات منم برگردوندم به خودش

من دلم پر بود از مرد خاله زنک فک کردم اینم از خاله زنکی میناله🤦🏻‍♀️اسی گیر نده تورو جدت بنده خدا ح ...

عه شما هم زخم خورده ای من شوهرم برعکس اصلا به خانوادش وابسته نیست سالی یه بار میریم خونشون 

دعوا نکردم چون دعوایی باکسی ندارم اون خانوم توهین کرد منم جوابشو  ادم عزیزم به من گفت بدذات منم ...

منم همین رو گفتم گلم بعضی از ادبیات واقعا بد شده

این بنده خدا خودشم در عذابه  انگار یکم وابسته شده که این خوب نیست هر دوشون اذیت میشن

ن ،من ک نگفتم بشینه با من بچته،توقع داشتم خبر بده بهم 

عه شما هم زخم خورده ای من شوهرم برعکس اصلا به خانوادش وابسته نیست سالی یه بار میریم خونشون 

این وابسته نیست خیلییی گوشیه ینی مادرش دو کلام بگه پرش میکنه اینم قشنگ میزنه زیر حرفش خیلی راحت دروغ میگه

مادرشم زن بشدت عفریته و دروغگوییه اینم یادش میده زندگیمونو ازهم بپاشه اما خیتل کرده کور خونده

حساس هستی و بی نهایت فکر و خیال میکنی. وقتی گفت مشغولم بگو باشه و دیگه به هیییچچچ چیی فکر نکن.

مشکل اینجاست این سری هیچی نگفت انگار ن انگار هرروز حرف میزنیم‌،