2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی....

| مشاهده متن کامل بحث + 2037 بازدید | 64 پست
خودت پاشو صبحونه بده به شوهرت.منم جاریم میخوابه شکگوهرش خونه مادرش صبحونه میخوره.میبینم چقدر گلایه م ...

نه بابا این از خداشه.صبح شست شوی مغزیش میده انقد از من بد میگه.حتی یه بار به خودم گفت که هرروز صبح به پسرم میگم جلوشو بگیر نذار اینطوری لباس بپوشه و ارایش کنه.منم روم نشد بگم به تو چه ربطی داره که چغلی منو میکنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا این چیزا روش جواب نمیده.اینکارو بکنم میگه برو همون خونه مامانت دیگه هم برنگرد

خب خاک بر سر این شوهری که کردی مرد اگه خوب باشه مادرش به زنش از گل نازک تر نمیگه من اینو به همسر خودمم گفتم 

خودت زودتر پاشو صبحونه درست کن ،بعدم چرا باید بری خونشون کار کنی هربار شوهرت رفت خونشون شمام برو در ...

خوشبحالت شوهرت چقد خوبه.من چند بار ازش پرسیدم منو بیشتر برات مهمم یا اونه خیلی مستقیم گفت اونا.و حتی حاضر بخاطر اونا از من بگذره خیلی عذاب میکشم😔

صبح زودتر پاشو میزو بچین بگو بیا باهم بخوریم.برا بیدار کردنش هم با ماساژ و بوس واینا بیدارش کن اگه‌د ...

فقط آخرش😂😂😂

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
خوشبحالت شوهرت چقد خوبه.من چند بار ازش پرسیدم منو بیشتر برات مهمم یا اونه خیلی مستقیم گفت اونا.و حتی ...

آخه گلم اینا مادرشون به کولی بازی معروفه ،مامانم تحقیق رفته بود گفته بودن دختر ندین این زن تو محل با همه دعوا کرده ،فک کن منو شوهرم دعوامون میشد یا قهر میکردم زنگ میزد به همه فامیلم مه مثلا بی آبروم کنه بدمو میگف مریض اما من نشوندمش سر جاش این زن پدرمو در آورد فک کن نمیتونستم تو مهمونی خانوادگی ببرمش از ترس اینکه چرتو پرت نگه آبروم بره یا کسی ناراحت بشه

آخه گلم اینا مادرشون به کولی بازی معروفه ،مامانم تحقیق رفته بود گفته بودن دختر ندین این زن تو محل با ...

نه فک نکن منم سختی خودمو کشیدم فک کن بعد عروسی اولین بار رفتیم خونه بابام ،یهو رو گوشی شوهرم پیام اومد حالا که میری خونشون رو بهشون ندی ،همون لحظه فهمیدم خاک بر سر شدم