2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی....

| مشاهده متن کامل بحث + 2037 بازدید | 64 پست

فقط فقط محبت

بگو عشقم دوس دارم صبحونه رو با تو بخورم

یا وقتی از پایین برگشت بگو نمیگی من از دلتنگیت میمیرم اینهمه منو تنها میزاری؟

خیلی کار ها میشه کرد 

من شنیدم دعاینی نی سایتیا خیلی میگیره پس لطفا لطفا برای     قبولیم در دانشگاه فرهنگیان یه صلوات مهمونم کنید❤           نه دوستان بچه نیستم به دلایلی عقب موندم از درس     صلوات فرستادین بهم بگین واسه حاجتتون بفرستم😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فقط فقط محبت بگو عشقم دوس دارم صبحونه رو با تو بخورم یا وقتی از پایین برگشت بگو نمیگی من از دلتنگی ...

اصلا روش جواب نمیده.یه بار اینطوری گفتم با عصبانیت میگفت مگه اجازه من دست توعه که برم بهشون سر بزنم یا نه

خسته شدم از دستش

خیلی روک ولی با مهربونی بگو فلانی دوست داری من هررررر روز برم خونه مامانم تازه بشینیم پشت تو حرف بزنیم؟؟

اگه گفت اره اشکال نداره واین حرفا تا میره پایین زنگ بزن اژانس بیاد توهم اماده شو وحتما جلو روی خودش از خونه بزن بیرون برو خونه مامانت هرروز اینکارو بکن.اگه اعتراض کرد بگو خودتم همینکارو میکنی اگه دوست نداری باید قانون بذاری هفته ای یبار بری

با میل خودم کاربریم تعلیق میشه.خوبی بدی دید حلال کنید،ببخشید.خدافظ
اصلا روش جواب نمیده.یه بار اینطوری گفتم با عصبانیت میگفت مگه اجازه من دست توعه که برم بهشون سر بزنم ...

نه نگو بهشون سر نزن 

فقط از کلمه دلم برات تنگ میشه زیاد استفاده کن بگو وقتی سرکاری همش ساعتو نگاه میکنم تا بیای خیلی بیشتر بهش محبت کن زیاد رو حرفش نه نیار 

تنها راهت همینه اون از مادرش محبت دیده که انقدر بهش وابستس توام باید ده برابر مادرش بهش محبت کنی تا جواب بده

بهت قول میدم جواب میده

من شنیدم دعاینی نی سایتیا خیلی میگیره پس لطفا لطفا برای     قبولیم در دانشگاه فرهنگیان یه صلوات مهمونم کنید❤           نه دوستان بچه نیستم به دلایلی عقب موندم از درس     صلوات فرستادین بهم بگین واسه حاجتتون بفرستم😘
خیلی روک ولی با مهربونی بگو فلانی دوست داری من هررررر روز برم خونه مامانم تازه بشینیم پشت تو حرف بزن ...

اصلا این چیزا روش جواب نمیده.اینکارو بکنم میگه برو همون خونه مامانت دیگه هم برنگرد

نه نگو بهشون سر نزن  فقط از کلمه دلم برات تنگ میشه زیاد استفاده کن بگو وقتی سرکاری همش ساعتو ن ...

ادم سنگ دلیه.حس میکنم فقط بخاطر رابطه منو میخواد.هرچند تو رابطه هم کم مونده منو بزنه😏همیشه طلبکاره از من.وقتی صداش میکنم میگه ها.مادرش صداش کنه جان.جانم

خودت زودتر پاشو صبحونه درست کن ،بعدم چرا باید بری خونشون کار کنی هربار شوهرت رفت خونشون شمام برو در حد جمع کردن سفره یا برداشتن سینی چایی کمک کن،مادرشوهر منم خودشو خوب نشون میده چون میدونه من از پسرشون دلسوزترم که مثلا جایی برم ببریمشون ،به عبارتی به خیال خودش خرم میکرد نمیدونست خودم میفهمم فقط میگفتم عیب نداره بخاطر شوهرم بزار راحت باشه تا اینکه فهمیدم پشت سرم حرف میزنه و همش در حال زیرزبون کشی شوهرمه درباره همه زندگیمون خبر داشت منم سرد شدم قطع رابطه البته من شوهرم میدونه مادرش فضول و آویزون دخالتیه ،لامصبا تا یه ذره رو میدی فک میکنن میترسی ازشون منم اعصاب آدم دورو فضول و دروغگو رو ندارم