2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی....

| مشاهده متن کامل بحث + 2037 بازدید | 64 پست
باهاش برم؟

اره برو مادر شوهرا آویزونن بیشتر خوششون میاد لش بشن خونه پسر ،اگرم عروس بره خونشون میبینی چیزی نمیگن واسه کار کشیدن ،شما هروقت شوهرت رفت برو کار نکن دیوونه میشه از این همه رفتن شما 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خانما شماها هم شاید یه روزی مادر شوهر بشین  چه جوریه همتون صد درصد مادرشوهرو دشمن میدونید

فدات شم کسی مادرشوهر رو دشمن نمیدونه. خانمای پسر دار باید بدونن درسته خیلی زحمت برا پسرشون کشیدن از زمان تولد تا موقع ازدواج ولی وقتی پسر ازدواج کرد دیگه باید تو خونه خودش و کنار همسر خودش باشه. حتی اگه پسر خیلی خودشو به پدرمادر یا خواهر برادرش چسبوند اونا باید بهش گوشزد کنن که برو پیش همسرت و یجوری اونو پابند زن و بچه خودش کنن. خدا گواهه ما با داداشم همینطوری هستیم. حتی موقعی که تنها میاد ما میگیم خانمت کو یا نصیحتش میکنیم به خانمت و زندگیت برس یا از خانمش تعریف میکنیم. ما که هرکدوم زندگی خودمونو داریم کسی که میتونه هرلحظه مراقب و حواس جمع برادرم باشه فقط همسرشه. اول و آخر همسر واسه آدم میمونه. ولی همسری که تو جوونی دلشو خون کنی و بی توجهی کنی بهش، تو میانسالی که نیاز داری کنارش بشینی صحبت و درددل کنی با نفرتی که تو دلش جمع شده دیگه همراه و همدل آدم نمیشه. هم دیگه خانواده کنار آدم نیست و هم دیگه همسر، آدمو محرم اسرار نمیدونه، و اونجاست که آدما تازه متوجه اشتباهشون میشن ولی دیگه چه فایده.

اتفاقا همسر منم اوایل که ازدواج کرده بودیم هی نهار و شام میخواست بره خونه مادرش. از همون اول جلوش وایسادم گفتم ازدواج کردی خونتم اینجاست دلیلی نداره شام و نهار مزاحم بقیه بشی. البته مادرشوهر من باشعور بود میگفت یا نیا یا با همسرت میای. میدونست من مفت خور و آویزون نیستم هی برم خونه بقیه و اینجوری پسرشو پابند من و زندگیم کرد. الانم این آقا ازدواج کرده چه معنی میده تازه عروسشو که تا شب تو خونه منتظر بوده بیاد ول کنه دم به دقیقه بره خونه مادر. مادر هم نه تنها پسرش رو راهنمایی نمیکنه هولش نمیده سمت زنش، تازه میشینه بد عروس رو هم میگه!!! شما هم باشی با یه همچه مادرشوهری بد میشی گلم

فدات شم کسی مادرشوهر رو دشمن نمیدونه. خانمای پسر دار باید بدونن درسته خیلی زحمت برا پسرشون کشیدن از ...

آفرین گل گفتی من حوصله نداشتم بنویسم خدایا گناه میکنیم اینو میگم مادرشوهر من فک کنم به خوابیدم منو شوهرمم حسادت میکنه در این حد منو رقیب خودش میدونه ،البته من تاپیکای دیگم گفتم یه مادر شوهر باکلاس با خانواده تحصیلکرده خودش نمیخواد عروسش خیلی نزدیکش بشه و حریم میذاره هرچی هست زیر سر این نادوناس کدوم زن عاقلی پا به سن گذاشته ای خودشو سبک میکنه تو کل کل با عروس

آفرین گل گفتی من حوصله نداشتم بنویسم خدایا گناه میکنیم اینو میگم مادرشوهر من فک کنم به خوابیدم منو ش ...

به خدا اگه بحث مالی وسط باشه فک کن تا میاد خونم میره حموم ،از حولمم استفاده میکنه ،یا مثلا دعوتش نکردیم چند وقت خودش میره مغازه شوهرم میگه آب نداریم ،در حالی که پمپ دارن خونشون میگه برم خونتون حمام حالا چی لباسم با خودش نمیاره ،اینجاس که میگم مامانم الهی دورت بگردم چقد خانومی و تا ازدواج نکردم ندونستم چه گلی هستی

حالا چی اصلا به من نمیگن بیا خونمون یا مثلا دعوتم کنه خواهر هرچی میگم هی بدتر حرص میخورم معدم داغون شده از بس حرص مادرشوهر دهن دریده و فضولو خوردم انقد رفت خونه دخترش یه هفته یه هفته شوهره عاصی شد دخترو برگردوند خونه مادرش میگه طلاق بگیر ،من واقعا زور زدم و مقاومت کردم که نیاد بس بشینه و ت ررررررر نزنه به زندگیمون

امان از خانواده شوهر بی ملاحظه

حالا جدا از اینکه خیلی از طلاقا به خاطر خیانت ،اما بقیشونم بخاطر همین مادرشوهر بازی درآورداناس وگرنه دو نفر زیر یه سقف به بد و خوب هم عادت میکنن اگه بقیه دخالت نکنن

حالا جدا از اینکه خیلی از طلاقا به خاطر خیانت ،اما بقیشونم بخاطر همین مادرشوهر بازی درآورداناس وگرنه ...

دقیقا همینطوره. مثلا زن و شوهر دعوای بدجور هم کنن اگه موضوع بین خودشون باشه یادشون میره بعد یه مدت. ولی خانواده ها که پاشون وا شه به دعوا دیگه کسی یادش نمیره و چه بسا شرایط بغرنج و نابسامان بشه. کلا خانواده ها خودشون رو جز در مواقع نادر و خاص نباید دخالت بدن

فدات شم کسی مادرشوهر رو دشمن نمیدونه. خانمای پسر دار باید بدونن درسته خیلی زحمت برا پسرشون کشیدن از ...

منم بادحرفات موافقم

ولی میبینم که ۹۰ درصد به مادرشوهر بد میگن و یه ذره هم بهش حق نمیدن وخیلی ناراحت میشم چون خودم پسری دارم که تمام بهانه زندگیمه،ولی دوس ندارم وقتی ازدواج کرد تو زندگیش دخالت کنم یا باعث ناراحتی خودش و خانمش بشم

دوس دارم خانمش منو محرم خودش بدونه نه دشمن خودش