2777
2789
عنوان

داغون شدم 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیزم مگه نه میگی برا چند سال پیش بوده  شاید بنده خدا پشیمونه  خیلی از آدم هم گذشتش ...

بخدا هر موقع گوشیش دستمه یه چیزی میبینم که نابودم می‌کنه ...اون همه به من می‌گفت من محل نمیدم به دخترا و فلان الان چیییی اینا چیههه

اگه فکرمیکنید هیشکی توزندگی همسراتون نبوده خیلی ساده هستین نمیگم اصلا ازاین آدما نیست ولی خیلی کم پی ...

😭😭😭قبلا از این تصوراتم رو یکم نابود کرده بود الان اینارو دیدم بدتر شد ..دیگه هیچ وقت از یادم نمیره 

درکت میکنم خیلی خیلی ولی جیزی هست که تموم شده بازم میدونم فکرش ولت نمیکنه و ذهنت درگیر میشه ولی تموم ...

سختهههه...من هنوز رابطه صمیمانش با همکارای خانمش رو هضم نکردم که این رو دیدم 😭😭😭😭

بخدا هر موقع گوشیش دستمه یه چیزی میبینم که نابودم می‌کنه ...اون همه به من می‌گفت من محل نمیدم به دخت ...

دختر داری فقط خودتو اذیت می‌کنی آیا اگه خودتو ناراحت کنی گذشتش پاک میشه  

قوی باش می‌دونم سخته ولی کاری نمیشه کرد تو فقط میتونی مواظب الان زندگیت باشی 

از یه جا به بعد همه آدم ها ،همه بدی ها، کوتاهی ها همه رو بخشیدم به خود خدا😉   کاش خودمون مادر شوهر خوبی بشیم🤕😂 
😭😭😭قبلا از این تصوراتم رو یکم نابود کرده بود الان اینارو دیدم بدتر شد ..دیگه هیچ وقت از یادم نمیر ...

ببین میفهممت من گاهی فکرمیکنم که اون خانمی که همسرم دوستش داشته ازمن بیشتربهش علاقه داسته یانه.ولی بعدش میگم بدرک هرکی بوده تموم شده.مهم الانه که باهام خوبه.یه چیزو بدون که اول خدا بعد پدرو مادر خالثانه وصادقانه دوستت دارن.واسه هیشکی غصه نخور مهم خودتی فقط.زندگی کن و لذت ببر از زندگی کردنت

دختر داری فقط خودتو اذیت می‌کنی آیا اگه خودتو ناراحت کنی گذشتش پاک میشه   قوی باش می‌دونم سخته ...

آخه اینش مهمه که الآنم نمی‌دونم داره چیکار می‌کنه بعد چجوری زندگی الانمو نگهدارم 😭

ببین میفهممت من گاهی فکرمیکنم که اون خانمی که همسرم دوستش داشته ازمن بیشتربهش علاقه داسته یانه.ولی ب ...

یادمه چند وقت پیش تو فیس بوکش بودم دیدم قبلا ها یه پست غمگین گذاشته .نگو ایشون بوده 🥲😭

تنها اومدیم تواین دنیا و تنها خواهیم رفت پس واسه هیشکی خودتوناراحت نکن

بخدا نمیشه ...تا میام دلمو گرم این زندگی کنم یه چیزی میشه که سرررد میشم بیشتر از دفعه قبل 😭😭😭

بخدا نمیشه ...تا میام دلمو گرم این زندگی کنم یه چیزی میشه که سرررد میشم بیشتر از دفعه قبل 😭😭😭

من خیلی به این حرفایی که خودت بسپاربخدا نداستم.ببین عزیزم گذشته ها گذشته دیگه هرچی بوده تموم شده.هرموفع ناراحت شدی باخداحرف بزن.آرومت میکنه.وقتی آخراین زندگی مرگه غصه ی چیو بخوریم پس زندگی کنیم وشاد باشیم. ناراحتی هاشو بهش فکر نکنیم.

من خیلی به این حرفایی که خودت بسپاربخدا نداستم.ببین عزیزم گذشته ها گذشته دیگه هرچی بوده تموم شده.هرم ...

حرفت درسته ...کاش خدا دل ما زنا رو از سنگ میکرد 🥲🥲