2777
2789
عنوان

داغون شدم 😭😭😭😭

489 بازدید | 31 پست

شوهرم گوشیش دستم بود داشتم بازی میکردم ناغافل رفتم پیامای چند سال قبلش با دوستشو می‌دیدم که یهو دیدم دارن درمورد یه دختر حرف میزنن 😥انگار شوهرم باهاش دوست شده بود و درمورد ولنتاین و تولد گرفتن براش حرف می‌زدن ... دست و پامو داره می‌لرزه..من فک میکردم فقط خودم تو زندگیش بودم 😭تمام تصوراتم ریخت بهم..چیکار کنم من😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا فک کردی ک فقط تو بودی؟ همه ادما توو گذشتشون یکی بوده ک دوسش داشتن یه دوست بودن یا ی حس خوبی بهش ...

آخه شوهرم خیلی خودشو خوب جلوه میده..قبلا ها می‌گفت دختر میومد مغازم محلش نمیدادم سرد برخورد میکردم حالا انگار این از مشتریاش بود 😭😭پی وی دوستش بود که اونم دیلت شده بود حسابش ولی دیانا مونده بود

همه تو گذشتشون یه کارایی کردن باور نکن که یه پسر دوست دختر نداشته و خودتو ناراحت نکن چون زندگیت جهنم میشه و افسرده میشی از شوهرت سرد میشی منم فکر میکردم شوهرم پیغمبره ولی وقتی دستش رو شد حدود دوسال حالم بد بود و افسرده بودم و هرروز گریه میکردم آخر فقط اعصاب خوردیش موند برام

اگه دنیا عدالت داشت مرد هم بکارت داشت😏
همه تو گذشتشون یه کارایی کردن باور نکن که یه پسر دوست دختر نداشته و خودتو ناراحت نکن چون زندگیت جهنم ...

بخدا فک نمیکردم اینطوری باشه😭میدونستم با دخترا و زنای بیشتری به واسطه کارش ارتباط داره ولییی اینجوری نههه که بیاد خانومم صداش کنه چیزی که الان به منم میگه 😭😭😭

بخدا فک نمیکردم اینطوری باشه😭میدونستم با دخترا و زنای بیشتری به واسطه کارش ارتباط داره ولییی اینجور ...

اشکال نداره خودتو بزن به اون راه مهم اینه الان کسی تو زندگیش نیس

اگه دنیا عدالت داشت مرد هم بکارت داشت😏

ببین عزیزم مگه نه میگی برا چند سال پیش بوده 

شاید بنده خدا پشیمونه 

خیلی از آدم هم گذشتشون رو اشتباه کردن 

اگه میبینی الان همه چیز شکر خدا درست هست به نظر من به رخ نکش و خودتو سرگرم کن 

مهم الان هست که همه چیزش تو هستی🤗

از یه جا به بعد همه آدم ها ،همه بدی ها، کوتاهی ها همه رو بخشیدم به خود خدا😉   کاش خودمون مادر شوهر خوبی بشیم🤕😂 
اشکال نداره خودتو بزن به اون راه مهم اینه الان کسی تو زندگیش نیس

الانم با همکارای خانمش صمیمی بود که بهش تذکر دادم حالا نمی‌دونم داره چه کارایی می‌کنه 😭😭😭