2789
عنوان

تجربه مررگ!!!

194 بازدید | 26 پست

خودتون یا اطرافیانتون داشتین؟؟؟منم میگفتم باور ندارم...شستشو مغذیه این زندگی پس از زندگی..تا دوست بابام کرونا گرف رفت کما برگشت..کلا تغییر کرده..ازهمه حلالیت میگیره...حرفی نمیزنه زیاد میگه دوس ندارم بگم ولی میگف بهم گفتن حق فلانیوخوردی...نمدونم زیاد نفهمیدم من ولی میدونم تجربه کردا...وبه نفر دیگه..یه اقا از دوستای شوهرخالم که مرد خوبیم بود ...جلو خودم توضیح داد چیزی کا توتصادف براش اتفاق افتاده بود

وای

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من تو‌خواب مردم. اصن نمیدوم چجوری بگممم فکر میکردی خواب نبود واقعی بود قشنگ برزخو دیدم چه میدونم خودمم یه جوریم این موضوع مال۱۷سالگیمه هنوزم یادمه

همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادش تو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین  و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘
چرا فکر میکنی شستشوی مغزیه؟ واقعا چرا بعضی ها به هیچ جوره تو کتشون نمیخواد بره که ما عالم غیب داریم؟ ...

من اعتقاد دارم روزه میگیرم نماز میخونم...ولی ادم ممکن الخطاس...ادم شک میکنه...از صدا سیمای ایران این چیزا بعید نیست...اینه که ادم شک میکنه...ومنم نگفتم به طور کل بی اعتقادم..نخیر...اعتقاد دارم به اون دنیا به حساب کتابش...ولی شک کردم...و تاحدودی به یقیین رسیدم که شکم بیخودیع

بارداری اولم مسمومیت بارداری گرفتم فشارم ۲۵شده بود خودم نمیدونستم یک قدمیه مرگ بودم یادمه حالم خوب نبود پرستارا دکترا وحشت زده دورم جمع شده بودن من خیلی وحشت کرده بودم همشون میگفتن داره میمیره اما... اونطرف نرفتم ولی نزدیکش بودم بعدش افسردگی گرفتم شدید در کل میخوام بگم لحظه نزدیک به مرگ خیلی ترسناکه اون طرفشو نمیدونم ولی ترک دنیا سخته من این لحظه را تجربه کردم

*لا حول ولاقوة الابالله العلی العظیم*