2777
2789
عنوان

تجربه مررگ!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 26 پست
میشه بگی یکم؟

ببین من یهوو خوابم میبره تو عالم خواب نمیدونم شایدم واقعی بود دیدم یه لباس سفید بلند پوشیدم تو بیابون وایسادم هی میگفتم تکلیف منو مشخص کنید خسته شدمم یهو نور اومد که منو کامل ببره که خواهرم جیغ کشید گفت ن الان ن الان وقتش نیس فقط صداشو میشنیدمم یهوو یه صدای مردونه اومد گفت به خاطر خونوادت تورو نمیبریم بعد نوره غیب شدد بعدشم باورت میشه موقعی کع بیدارشدم بدنم مورمور میکرد 

همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادش تو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین  و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من اعتقاد دارم روزه میگیرم نماز میخونم...ولی ادم ممکن الخطاس...ادم شک میکنه...از صدا سیمای ایران این ...

عزیزم مردم و کادر درمان که دیگه دروغ نمیگن الان یه تایپیک میزارم برو بخون توش پره تجربه خارجی و ایرانیه

ببین من یهوو خوابم میبره تو عالم خواب نمیدونم شایدم واقعی بود دیدم یه لباس سفید بلند پوشیدم تو بیابو ...

ولی میگن اصلا شبیه خواب نیست...خیلی واضحه...حتی واضح تر از این دنیا.

واقعا متاسفم برنامه دیروز رو اگه میدیدین کاملا متوجه میشدین که واقعیه چون کلی مستندات آوردن و ثابت ک ...

چرامتاسفم عزیزم نظر دادم دیگه به زور که نمیتونم دروغ بگم برنامه امروز دیدم که فکرکنم ادامه دیروز بود 

ولی میگن اصلا شبیه خواب نیست...خیلی واضحه...حتی واضح تر از این دنیا.

اره من خودم میگم خواب ولی انگار مرده بودم اونم خیلی قشنگ اونموقعا دختر پاک و بیگناه بودم الان خیلی میترسم خخ وقتی به خواهرم گفتم تو نزاشتی گریه کرد گفت اره من نزاشتم تعجب کردم و گفتم چی؟گفت یه نفر گفته تو توسن۱۷سالگی میمیری منم پای نمازم دعا کردم عمرتو خدا زیاد کنه😳اصن جاخوردم الانم میگم کاش همون موقعا که بیگناه بودم میرفتم

همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادش تو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین  و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘
چرامتاسفم عزیزم نظر دادم دیگه به زور که نمیتونم دروغ بگم برنامه امروز دیدم که فکرکنم ادامه دیروز بود ...

اگه برنامه دیروز رو دیدی پس چرا قبول نداری و فکر میکنی دروغه؟

[QUOTE=235120732]اگه برنامه دیروز رو دیدی پس چرا قبول نداری و فکر میکنی دروغه؟[/QUOTEازشبکه ایران هر ...

اینکه واسه حواس پرتی مردم کلی گوه خوری کردن موافقم لاییییک اما این قضیه دنیای پس از مرگ راسته و ربطی به این حرفا نداره این تایپیک رو بخون نظرت عوض میشه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2966111/سلام-ازهمه-دوستای-گلم-که-از-داغ-عزیزشون-دارن-رنج-می?page=1