2777
2789
این قرصا واقعا عالین،تو از کجا میگیری؟

من به راهنمایی بهار جون همینی که تو تاپیکت نظر داده گفت کیمی طب قرصاش خوبه از اونجا گرفتم ولی نمیدونم چرا سایتش ف یل تر بود، زنگ زدم ب مشاورش اون برام درست کرد..

ولی خیلییی راضی ام اصلا پشیمون نیستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داغون،عرق از چهارطرف،گیج،نتونستم بخوابم اصلا

عزیزم دو سه روز اول این چیزا عادیه بعد از یه هفته که استفاده کنی به حالت عادی برمیگردی انگار چیزی نخوردی اصلا فقط اشتهات بسته میشه 

عزیزم دو سه روز اول این چیزا عادیه بعد از یه هفته که استفاده کنی به حالت عادی برمیگردی انگار چیزی نخ ...

اره عوارضاش همون سری اول فقط یه کوچولو اذیت میکنه بعدش کاملا ازبین میره

ولی من عاشق اون افزایش انرژیشم😁🤣🤣

الهی شکرررررر ، مراقب خودت باش 😍❤️

مرسی فداتشم خودت خوبی؟

بهار جون واسه خشکی شدید مو هم چیزی میتونی معرفی کنی که برطرف کنه من روغن آرگان ماسک هلث نوشت اسپره نرم کننده آرگان و هزار چی میزنم بازم موهام خشکه یه چیز میخوام دائمی از خشکی در بیاره راحت شم😑

مرسی فداتشم خودت خوبی؟ بهار جون واسه خشکی شدید مو هم چیزی میتونی معرفی کنی که برطرف کنه من روغن آرگ ...

خدا نکنه خوبم شکر ممنون🌹😘دختر به شدت موهاش خشک بود همین هلث نوشن (لدورا)خوبش بود ،الان از همون خانمه خواستم بگیرم گفت ماسک موی خاویار اومده خییییلی تعریفش کرد خیلی ،قیمتش برای من گرون بود،شما اگر صرف می‌کنه برات پیدا کن بگیر ،ششصد و خورده ای گفت

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده❤️