liyana73 مدیر عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 51 عنوان لاغری | مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 52 پست خانوما تجربتون رو درمورد قرص لاغری پاپایا بنویسید ممنون میشم❤️🩹❤👇💬من از فردا انشاالله شروع میکنم،،، 1401/02/05 | 07:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گردافرید1379 عضویت: 1399/12/02 تعداد پست: 1152 عزیزم دو سه روز اول این چیزا عادیه بعد از یه هفته که استفاده کنی به حالت عادی برمیگردی انگار چیزی نخ ... بنظرم افتضاح بود،اونم منکه شاغل بودم وسایل جابجا میزاشتم😑تو حساب کتاب اشتباه میشد،ارزشش نداره،حاضرم گشنگی بکشم ولی قرص چندش نخورم
sogol_vahdani عضویت: 1401/01/21 تعداد پست: 204 ماسک مو استفاده کن عالیه استفاده میکنم تاثیر نداره... تاثیر داره ها ولی موقتیه دوباره حموم کنم خشک میشه یه چیز میخوام ک کلا موهامو نرم کنه
sogol_vahdani عضویت: 1401/01/21 تعداد پست: 204 خدا نکنه خوبم شکر ممنون🌹😘دختر به شدت موهاش خشک بود همین هلث نوشن (لدورا)خوبش بود ،الان از همون خان ... من یه چیز میخوام ک ساقه موهامو دائمی نرم کنه راحت شم... این ماسک خاویار دائمیه یا دوباره برم حموم کنم موهام خشک میشه؟
بهاردخمل عضویت: 1399/11/11 تعداد پست: 7277 من یه چیز میخوام ک ساقه موهامو دائمی نرم کنه راحت شم... این ماسک خاویار دائمیه یا دوباره برم حموم کن ... نه مثل هلث نوشن ولی میگفت خییییلی قویتر و بهتر ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده❤️
liyana73 مدیر استارتر عضویت: 1401/02/05 تعداد پست: 51 استفاده میکنم تاثیر نداره... تاثیر داره ها ولی موقتیه دوباره حموم کنم خشک میشه یه چیز میخوام ک کلا م ... من ماسک مو دارم استفاده میکنم عالیییه قیمتش خیلی مناسبه۵۵ تومن،از آنلاین شاپ خریدم ولی خب نمیدونم هنوز داره یانه عکسشو میفرستم اگه خواستی بگیر استفاده کن
sogol_vahdani عضویت: 1401/01/21 تعداد پست: 204 من ماسک مو دارم استفاده میکنم عالیییه قیمتش خیلی مناسبه۵۵ تومن،از آنلاین شاپ خریدم ولی خب نمیدونم هن ... تاثیرش چیه عزیزم اسمشو میگی لطفا