2777
2789

الان گسب و کارا همه با مشکل مواجهن منم مجبور شدم چندبار پول قرض کنم ولی روم نمیشه به جنس مخالف بگم از دوستای خودم قرض کردم . حالا نمیدونم این از سر صمیمیت به من گفت یا خواس سواستفاده کنه یا چی نمیدونم فکرم مشغوله. یا شاید گفته این که مهم نیس واسم بزار ازش قرض بگیرم

اره خودمم همینو میگم بعد میگم نکنه سواستفاده میکنه ناراحت میشم. اگه مطمن باشم نداره میگم اشکالی ندار ...

اره بنظر منم فلن نگو ی دو سه هفته دیگه صبر کن بعدش بگو 

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرت وقتی خودش دوست و برادر و پدر مادر داره چرا از من قرض گرفت؟ ممکنه بخواد تلکم کنه؟

چنساله باهاش دوستی؟ چقد میشناسیش؟ ببین ت اخلاق و رفتارشو بهتر میشناسی ک چجور ادمیه ک قرضتو پس میده یا ن ؟ شاید پول نخاستنش از پدر یا مادرش این باشه کاری میخاد انجام بده ک پدرو مادرش نفهمن یا ی گندی چیزی زده نمیخاد اونا باخبر شن یا شایدم اون کار ب سرمایه زیادی نیاز بوده ی مقداری هم ازونا قرض کرده و بقیشو از ت اینا همه برمیگرده ب شناختی ک ت ازش داری

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️

چنساله باهاش دوستی؟ چقد میشناسیش؟ ببین ت اخلاق و رفتارشو بهتر میشناسی ک چجور ادمیه ک قرضتو پس میده ی ...

یه ساله ولی کلا خیلی کم همو میبینیم. به نظر نمی یاد نخواد پس بده ولی خب دلمم نمیخواد منو احمق فرض کنه بگه از پولشم گذشت به خاطر من. اونروز بهم گفت چک داشته بخشیشو جور کرده ۱۵ تومنشو نتونسته که منم ۷ تونستم جور کنم براش. 

چنساله باهاش دوستی؟ چقد میشناسیش؟ ببین ت اخلاق و رفتارشو بهتر میشناسی ک چجور ادمیه ک قرضتو پس میده ی ...

دو تومنم قبل از عید دادم بهش گفت پس بدم و .... گفتم نمیخواد اخه کم بود. ولی الان نمیخوام اینم بپیجونه

دو تومنم قبل از عید دادم بهش گفت پس بدم و .... گفتم نمیخواد اخه کم بود. ولی الان نمیخوام اینم بپیجون ...

چ جالب ت گفدی نمیخاد اون باید اصرار میکرد ولی خب ایندفعه دوتومنتم همراه با باقی پولی ک ازش میخاستی پس بگیر اصلن بفکر این نباش ک بدش میاد یان چون قبلن هم ازت پول قرض گرفته و نداده شاید باخدش بگه ایندفعه هم حتمن ب خاطر رودروایسی یا بیخیال پولش میشه یا مقدار کمی ازشو میگیره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه ساله ولی کلا خیلی کم همو میبینیم. به نظر نمی یاد نخواد پس بده ولی خب دلمم نمیخواد منو احمق فرض کن ...

وای اصلن حس خوبی از پارتنرت نگرفتم و فک میکنم زیادی باهاش ت رودروایسی هستی احساس میکنم ک پولتو شاید نخاد بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببخشید اما حس خوبی از پارتنرت نگرفتم و احساس میکنم زیادی باهاش ت رودروایسی هستی احساس میکنم ک پولتو ...

من کلا به بلوغ اجتماعی نرسیدم هرکاریم میکنم درس نمیشم. روزی که بهش قرض دادم چندساعت بعدش گفت فردا شب برات میزنم چون یکی بهش بدهکار بوده پس داده ولی باز خبری نشد. من میتونم این پولو بیخیال شم کلا ولی میترسم فک کنه خنگم و هی بخواد سواستفاده کنه. به نظر خودمم باید اصرار میکرد پولو پس میداد شماره کارتمم داره اصلا میتونس پس بده نیازی به اصرار نبود

بهش بگو راستیییی مشکلت حل شد؟؟؟؟ 

اگر گفت اره

بگو برام مشکلی پیش اومده و تا فلان تایم باید پول داشته باشم

تو میتونی تا اون تاریخ قرضی که داده بودمو بهم برگردونی؟

بگو روش حساب کنم؟

یادت باشه قضاوت فقط مخصوص خداست حتی چه بسا قضاتی که در این دنیا خطا دارند.پس قضاوت ممنوع🚫
۷ تومن

لامصب ۷میلیون 

مگه خل بودی 

والا تا بگی فوری غیب میشه

چقدر مادختراساده ایم

عشق یعنےیه همراه خوبعشق یعنےداشتن دوستان خوبدوستان خوب یعنےنعمت خداخدایا شکر براےنعمتهای زیبات
یه ساله ولی کلا خیلی کم همو میبینیم. به نظر نمی یاد نخواد پس بده ولی خب دلمم نمیخواد منو احمق فرض کن ...

بگو برا خرید ۷تومن کم دارم 😐

کاهو میقولی  🥬 🍀 💚  طراحم سفارش طراحی صورت زیبای شما پذیرفته میشود💜 کاربر ترکیده            ❤اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل‌فرجهم❤عشق فقط آقا ابوالفضل العباس(❤)

چطور به یه پسر مخصوصاً که پاتنرتون پول قرض میدین 

ازش زده نمیشین؟؟؟

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

دو تومنم قبل از عید دادم بهش گفت پس بدم و .... گفتم نمیخواد اخه کم بود. ولی الان نمیخوام اینم بپیجون ...

وای چرا مگه پول تو حرومه ک الکی ببره پس نده

کاهو میقولی  🥬 🍀 💚  طراحم سفارش طراحی صورت زیبای شما پذیرفته میشود💜 کاربر ترکیده            ❤اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل‌فرجهم❤عشق فقط آقا ابوالفضل العباس(❤)