2777
2789
لامصب ۷میلیون  مگه خل بودی  والا تا بگی فوری غیب میشه چقدر مادختراساده ایم

نمیتونه غیب شه چون خونشون و سر کارش و ... رو میشناسم ولی کلا من خیلی ساده و خلم قبول دارم. همین الان اون روش شده پول بگیره از من ولی من روم نمیشه بگم پس بده

بگو عزیزم خودم نیاز دارم مگ ن نمیگفتم فعلا 

میشه ۹تومنمو پس بدی 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐پولو گرفتی کات کن 😂

کاهو میقولی  🥬 🍀 💚  طراحم سفارش طراحی صورت زیبای شما پذیرفته میشود💜 کاربر ترکیده            ❤اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل‌فرجهم❤عشق فقط آقا ابوالفضل العباس(❤)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو اقایی ۷+۲ چی میشه 

پولمو بده 😂

کاهو میقولی  🥬 🍀 💚  طراحم سفارش طراحی صورت زیبای شما پذیرفته میشود💜 کاربر ترکیده            ❤اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل‌فرجهم❤عشق فقط آقا ابوالفضل العباس(❤)
روم نمیشه😭

ناراحت نشو فردا اگه ازدواج کنی با کل خاندانش روبرو میشی اون موقع چی کار میکنی از الان ثبات اخلاقی داشته باش بزار بفهمه اولویت اول خودتی نه اون میخواد بزار بره بزار بره وقتی با گرفتن حقت میخواد ناز کنه بزار تو همین روز ها که باهش دوستی ذات واقعی و اخلاقش دستت بیاد که برای کی این همه زمان گذاشتی 

درضمن این پول رو که با زبون خوش گرفتی دیگه به پسر جماعت پول قرض نده

ببین من دو تا دوست پسر داشتم یکیش تو عقد جدا شدم

همسر الانم هم که دومی بود.

اون قبلیه عینه دوست پسر الانت مفت خووووررررر و عوضی

موقع طلاقم میگفت این قرار بود خرجارو بده و کار کنه بماند که خودش همش باعث میشد بیکار شم میگفت خراب ها میرن سراغ این شغلهایی که تو میری...

ولی همسر الانم که وقتی هم رفیقم بود همیشه میگفت رواااا نیست منه مرد بذارم تو دستتو کنی تو جیبت

هنووووزم میگه... 

با اینجور اشغالا ازدواج نکنید وقت من چند سال تلف شد شماها نکنید

یادت باشه قضاوت فقط مخصوص خداست حتی چه بسا قضاتی که در این دنیا خطا دارند.پس قضاوت ممنوع🚫
پولداره خودش. الان یه مدته به مشکل خورده

هر چی مگه آدم ازپارتنرش مخصوصاً دختر پول قرض میگیره 

اصلا زیبا نیست

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

باید سعی کنم روم بشه بگم

دیگه خجالت نداره که

داری احساس همدردی میکنی باهاش

اولش میگیی عزیزمممم مشکلت حل شد؟ 

کددم؟ 

همون که قرض گرفتی بابتش

اها اره اره... 

خب میگم من بابت یه کاری اون مبلغ رو خیلییی نیاز دارم وگرنه قابلتو نداشت ولی کارم بدجوری گیره

تو میتونی اون پولو تا فلان تاریخ برسونی دستم که کارم راه بیفته؟

یادت باشه قضاوت فقط مخصوص خداست حتی چه بسا قضاتی که در این دنیا خطا دارند.پس قضاوت ممنوع🚫
درضمن این پول رو که با زبون خوش گرفتی دیگه به پسر جماعت پول قرض نده ببین من دو تا دوست پسر داشتم یک ...

عجب ادمی بوده اولی. اره به نظر منم قشنگ نیس از من پول گرفت. لامصب این دلم نمیفهمه اینو گیر افتادم