2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو میشه قرض منو بدی؟؟الان واقعا بهش نیاز دارم ...

اصلا چرا می‌آید ب پسرای مردم پول قرض میدین؟؟؟مگه قرارع بیان بگیرنتون!!!

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)

پارتنر رو نمیدونم ولی من هرچی پول قرض دادم به شوهرم دیگه نتونستم ازش پس بگیرم😝

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
بیشتر ببینید

بگو عزیزم من توی فلان کار نیاز ب پول دارم (ی کاری یا چیزی بگو منطقی باشه باور کنه مثلن بگو عمل زیبایی ای چیزی میخام انجام بدم یا ت ی کارشراکتی سهیم شدم) ممنون میشم قرضتو بدی اگه پول نیاز نبودم بهت نمیگفتم بعد بجا هفت تومن دو تومن دیگم ازش کش برو ینی بگو ۹ تومن نیاز دارم بعد ت هم دوتومنشو دیر بده ببین خدش چجوری بهت یاداوری میکنه اینجوری طرفتو هم بهتر میشناسی

گوش هایم را میگیرم ! چشم هایم را می‌بندم ! زبانم را گاز میگیرم ! ولی حریف افکارم نمی‌شوم ... چقدر دردناک است فهمیدن ...!

نه قرار نیس ولی من خیلی دوسش دارم

دوسش داری؟!!دلیل نمیشه ک..اون باهات نمی‌مونه نهایت یماه دوماه سه ماه اصلا یکسال دوسال ...آخر چی؟؟؟ 

اون ک باهات نمی‌مونه پولت هم هدر میره

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)
۷ تومن هفته پیش

خب شاید هنو نتونسته جور کنه براهمین نمیگه یکم بیشتر صبر کن

گوش هایم را میگیرم ! چشم هایم را می‌بندم ! زبانم را گاز میگیرم ! ولی حریف افکارم نمی‌شوم ... چقدر دردناک است فهمیدن ...!

بگو عزیزم من توی فلان کار نیاز ب پول دارم (ی کاری یا چیزی بگو منطقی باشه باور کنه مثلن بگو عمل زیبای ...

جالبیش اینه پولداره مامان باباشم پولدارن ولی از من خواست. من اول پیچوندم چون میدونم فقط با من نیس . ولی انقدر دوسش دارم بازم دلم نیومد. من همیشه قربانی کارای اشتباه خودمم

خب شاید هنو نتونسته جور کنه براهمین نمیگه یکم بیشتر صبر کن

اره خودمم همینو میگم بعد میگم نکنه سواستفاده میکنه ناراحت میشم. اگه مطمن باشم نداره میگم اشکالی نداره. میترسم بگم عرورش بشکنه