2777
2789
عجب ادمی بوده اولی. اره به نظر منم قشنگ نیس از من پول گرفت. لامصب این دلم نمیفهمه اینو گیر افتادم

منم دلم نمیفهمید وقتی چند سال عقدش موندم و وقت و مال و حال و احوال و همه چیزم داغون شد و تلف شد فهمیدم بالاخره😂

یادت باشه قضاوت فقط مخصوص خداست حتی چه بسا قضاتی که در این دنیا خطا دارند.پس قضاوت ممنوع🚫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دلم نمیفهمید وقتی چند سال عقدش موندم و وقت و مال و حال و احوال و همه چیزم داغون شد و تلف شد فهمی ...

والا مال من پرروتره اب پاکیو ریخته رو دستم که اهل ازدواج نیس کلا هردو ۳۵ سالمونه بچه ام نیستیم ولی من مغزم بزرگ نشده

ازدواجی نیس اصلا😔

دختر با خودت این کار رو نکن ، داشتن دوست پسر نه امتیاز داره نه باعث افتخار این همه کار میکنی پولت رو میبری میدی به پسر بعد میگی پول دار بابا این پول دارا با پول ادم های مثل شما پول دار شدن شما هم اگه پول هاتو از الان جمع کنی به سن مادر پسر برسی پول دار میشی قول میدم فقط پول هاتو نده به این ادما

والا مال من پرروتره اب پاکیو ریخته رو دستم که اهل ازدواج نیس کلا هردو ۳۵ سالمونه بچه ام نیستیم ولی م ...

بهترررررر که ازدواجی نیست

ادمی ازدواجی باشه که کیسه اش شل باشه حتی اگه کارگر باشه

پولدار خسیس به چه کارت میاد

ما فامیلمون دختر داریم مجرده حدود چهل سالشم هست شایدم بیشتر زمین داره کار کرده زمین های ارثیه بقیه اقوامو خریده و همع جوره از لحاظ مالی اوکیه

با اینکه پدر مادرشم وضعشون خوب بوده ولی خودشم کار کرده و سرمایه دار

کاش منم قبل ازدواجم به جای خرجهای الکی برای خودم سرمایه جور کرده بودم

یادت باشه قضاوت فقط مخصوص خداست حتی چه بسا قضاتی که در این دنیا خطا دارند.پس قضاوت ممنوع🚫
منم همش خرج الکی کردم الان که کار از کار گذشته سر عقل اومدم

دیر نیست جبران میشه🥰😍

من با پول قرض دادن مشکلی ندارم با پس ندادنش مشکل دارم

بله دیگه!!!فک کردی میاد پس میده؟چون پس نمی‌ده باید ندی بهش...

البته ب کسی ک بدونی میده آشکال نداره

عشق یکطرفه اینطوریه ک:اون چاقو گذاشته بیخ گلوت و داره میکشتت . .و تو همون لحظه میگی مواظب باش دستتو نبری :)
نه میدونم امتیاز نیس دوسش دارم من بیچاره

اگه به جای دوست داشتن طرف مقابل خودت رو بیشتر دوست داشتی و با منطق می رفتی جلو الان تاپیک نمی زدی مواظب خودت و اینده ی خودت باش ، دوست داشتن حق شماست ولی سوع استفاده از شما نه 

یه چیزی 

پاراتنر یعنی یه جورایی شوهر آدم منتهی بدون ثبت رسمی ! ( با رابطه و همخونه بودن ) 

حس میکنم خیلیا اینو اشتباه به جای دوست پسر استفاده می‌کنن

حالا اگر واقعا پارتنر هست، فکر نمیکنم جایی برای خجالت باشه !!! اگر دوست پسر هم باشه، رک بگو و نذار سواستفاده کنه 

کسی ک کرمی توی پاچه‌ش نیست دلیلی نداره ناراحت بشه !!!