2777
2789
عنوان

روز زن کلی کتک خوردم برای اولین بار

| مشاهده متن کامل بحث + 95134 بازدید | 697 پست

[QUOTE=403958688]به خاطر این ک براشون تالار گرفتن و می دونست دوربین رو چک میکنن اینا[/QUOTE.

اگه اینجوری بود مطمن باش اونجا اینقدر خلوت نبود تا این خانم کلی کتک بخوره چون میگه ما ۱۰ دقیقه بعدم بلند شدیم بالاخره هنوز رفت و آمد زیاد بود

چرا بخدا همینکه هفته قبل براش کفش و کیف گرفته بود کافی بود اسی احتمالا سنش کمه و بی تجربه این شد برا ...

عزیزم شاید مادر شوهرش نیت بد نداشت گلم خود اسی پخته رفتار نکرد قشنگ یا خودش میرفت میخرید یا درست میکزد اتفاقا تازه عروس ذوق داره درست کنه تزئین کنه برا خانواده شوهرش بعدم میگه قبلا کادو گرفته بود آقایون بعضی حوصله این رفتارهای هیجانی را ندارن باید خودش،درست میکرد میگفت حالا تو زخمت کشیدی خرید کردی برام منم دوست داشتم کیک داشته باشیم درست کردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا بخدا همینکه هفته قبل براش کفش و کیف گرفته بود کافی بود اسی احتمالا سنش کمه و بی تجربه این شد برا ...

ولی من میگم مادره بیگناه بود اسی با اصرار بیجا به شوهر و برادر شوهر مادره رو تحقیر کرد ک یعنی پسرات بی عزتت کردن قبل اومدن به شوهرش گفت نکرد دیگه نمیگفت دل مادر شوهر نمیشکوند اونم مثل اسی رفتار کرد و گفت از من گذشت تو سال اولته و باید برای تو میگرفتن

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

[QUOTE=403958688]به خاطر این ک براشون تالار گرفتن و می دونست دوربین رو چک میکنن اینا[/QUOTE.اگه اینج ...

خب تو تالار بودن اینا زودتر پا شدن و شوهره هم از همین ترسید ک دیده باشن ک براش بد بشه

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

تا اخم منو دید یهو رفت تو خودش و قهر کرد عین بچه ها تو مراسم مجری میگفت برا زنتون دست بزنید این هیچی ...

خدا لعنتش اصلا نبخشش روز مرد برا شوهرت و پدرشوهرت هیچ چی نگیر دیگه خونه مادرش نرو مادرش اومد خونه تون اصلا با خوش رویی باهاش رفتار نکن تا چند روز با شوهرت قهر کن بعد با هم مشاوره برید

ن میدونی چیه این شوهره بدتربیته نه عزت زن نگه میداره نه مادر یعنی برادر شوهره هم همینجوریه اینجور ک ...

بعضی آقایون محبت کلامی بلد نیستن با خرید خونه با خرید لباس اینا با فراهم کردن زندگی محبت خودشون را نشون میدن خانمها بعضی به محبت زبونی نیاز دارن اینا دوتا آدم متفاوت هستن

خلاصه اومد کلی التماس و غلط کردم و منو ببخش و اما واقعا هنوزم نبخشیدمش یاد اون صحنه ها میوفتم حالم ب ...

اتفاقا نباید فراموش بشه باید همیشه یه گوشه ذهنت بمونه کسی که تو سال اول زندگیش دست رو زنش بلند میکنه مطمین باش هزاران بار دیگه ازش ضربه میخوری.این واست شد یه تلنگر که مراقب باشی و صدتو براش نذاری.دوسش داشته باش بهش محبت کن و احترام بذار ولی در عین حال خودخواه باش و فداکاری رو بذار کنار

اصلا اونجا نترسید که.

چون اعصابش ضعیفه خخخ

بعضی آقایون محبت کلامی بلد نیستن با خرید خونه با خرید لباس اینا با فراهم کردن زندگی محبت خودشون را ن ...

موافقم

والا تو تاپیک قبلی میگه دو ماهه گوشت نگرفتیم و وضع مالیشون خوبه نیست چون قسط داریم و ...بعد همسرش هد ...

چه ربطی داشت منم شده نتونستیم گوشت بخریم ولی شوهرم بعد تونست هم پالتو برام بگیره هم گل وکیک واااا

زندگی پستی بلندی داره

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲