2777
2789
عنوان

روز زن کلی کتک خوردم برای اولین بار

| مشاهده متن کامل بحث + 119872 بازدید | 781 پست
اکثر اونا مجردن نسخه میپیچن وگرنه آدم سردو گرم چشیده اینقدر راحت راجع به زندگی بقیه نظر نمیده که از ...

بله حق با شماست اینجا اصلا بستر مناسب برا مشاوره نیست برا امور خانه داری شاید خوب باشه ولی مشکلات زناشویی فقط با افراد دلسوز پخته متعهد مشورت بشه بعدم خود اسی هم باید کتاب بخونه تا بهتر یاد بگیره

فقط اوناییکه به مادر شوهره تهمت پست فطرتی ودوبهم زدنو...زدن،مگه تو دل اون بنده خدا بودین؟؟

اون بدبختم دیده پسراش گوزم حسابش نکردن و اسی هی اصرار پشت اصرار ک کیک میخوام به شوهر رو میزد به برادر شوهر رو میزد اینجور گفت بار این همه حقارت از دوش خودش برداره

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونجای که گفتی یهو وسط جشن گفته بریم و شروع کرده به کتک زدن بعدشم هم تماس های گوشی رو اون روز با است ...

علیییییییییی اینجا رو زود رفت سر نفر سوم چه طور به این نتیجه رسیدی😂😂

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

کیک هم زیاد واجب نبود چ اسی گیر داده به کیک

خخخ اصلا مگه قراره تمام مناسبتا بساط کیک به راه باشه؟ همون مهمونی ک تدارک داده بود کافی نبود؟

اصلا این مناسبتها فقط دکون بازاری شده برا کاسبی یه عده مگه قدیم این مناسبتها بود بخدا مردی که مرد زندگی باشه برا خانوادش زحمت بکشه خودش همیشه خرید لازم خانمش زا میکنه دیگه این لوس بازی های مناسبتی چیه درآوردن روز زن ماهگرد سالگرد چه میدونم عیدی عید فلان عید فلان همه تاپیک میزنن چی گرفتی چی نگرفتی اونا که ندارن غصه بخورن اونا که دارن جار بزنن بقیه ببینن چی بشه آخه سوسولی بازی ها چیه وقتی همسرتون هرماه براتون لباس طلا اینا میخره آخه بابا خودتون تو خونه خوش باشید دیگه صداتون بیرون نره قدیم کی اینا بود مردی که هر شب دست پر میاد خونه دیگه ازش توقع هدیه هر مناسبت خوب نیست بخاطر عزت نفس خودتون گرفت بهتر نگرفت دنیا آخر نشده خودتون برید بگیرید یا درست کنید سختش نکنید دنیا دو روزه بخدا

خخخ اصلا مگه قراره تمام مناسبتا بساط کیک به راه باشه؟ همون مهمونی ک تدارک داده بود کافی نبود؟

چرا بخدا

همینکه هفته قبل براش کفش و کیف گرفته بود کافی بود

اسی احتمالا سنش کمه و بی تجربه

این شد براش تجربه تلخی که دیگ هیچ موقع هم یادش نمیره متأسفانه

کاش اسی خودش کیک پخته بود

مادرشوهرش چه زبون ماری داره اتیش به پا کرد تو خونش

حالا تو بخند .....میگم دیدم که میگم....اینجور اشخاص که سریع تغییر میکنن تو جمع همینن....بازم میگم د ...

ن میدونی چیه این شوهره بدتربیته نه عزت زن نگه میداره نه مادر یعنی برادر شوهره هم همینجوریه اینجور ک اسی گفت فرهنگشون متفاوته و انگار احساس میکنم از اون خانواده هان ک نمیخوان تو جمع ابراز علاقه کنن و چون اسی میگه تو تالار توقع داشتم هی بچسبه بهم توجه کنه تو جمع کیک بگیره جشن بگیره و خب شوهره از این تیپ آدما نیست تو این همه مدت خیلی خوب شناخته عقد بودن نامزد بودن بلاخره مناسبتا کنار هم بودن و اسی هم اصرار میکرد ک باید تغییر کنی ولی شوهره نمیتونه اینجور باشه

تازه عروسه و نیاز به توجه داره اوکی قبول دارم

ولی خب هرکس یه مدل

شوهره ولی دست بزن داره نمیشه اینو منکر شد و بهش حق نمیدم

چه ربطی داشت

به خاطر این ک براشون تالار گرفتن و می دونست دوربین رو چک میکنن اینا