2777
2789
عنوان

روز زن کلی کتک خوردم برای اولین بار

| مشاهده متن کامل بحث + 150680 بازدید | 869 پست
مادرشوهرت طرف تورو نگرفته در واقع زده تو سرت تا حالت بد بشه که موفق هم شد واقعا ساده ایی

عآقا الکی نسبت ب مادر شوهر بد دلش نکنید شاید واقعا منظورش همون بود ک اسی میگه

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

کتک را دست کم نگیریداول کتک بعدش خودزنیاینا درست بشونیستنببین کی نوشتم برات اسیتکرار خواهد شدبچه دار ...

اصلا من پشم برام نموند وقتی دیدم همه دارن ریز جزئیات این مسئله رو که کاملاً تو حاشیست تحلیل میکنن که چی خریده یا چی باید میخریده، ازون جالبتر مادرشوهرش روبه خاطر یه حرف مقصر میکنن😁ولی موضوع اصلی که کتکه رفته تو حاشیه

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد تو که با منی همیشه چه ترا چه لن ترانی 🥺از تعصب کورکورانه و جنسیت زدگی بیزارم از هر نوعش،زن ستیزی یا مرد ستیزی هردو انسان ستیزیه و غیرانسانی. تعصب بیجا و بیخود به هرجنسیتی و هر طرز فکری فقط مانع عقله و جلوی تفکر سالم رو میگیره. چه از نوع سنتیش چه از نوع مدرن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا دارم کامنتا رو میخونم یکی میگه معتاد ،یکی میگه دو قطبی ،یکی میگه بندازش دور ،اینجا جای خوبی بر ...

یه کاربر هم اینجا تاپیک زد که بخاطر حرفهای شما نی نی سایتی ها طلاق گرفتم الان بشدت پشیمونم میگفت هرکی یادش داد طلاق بگیره حلال نمیکنه آخه چیه تا یکی بگه بالا چشمت ابرو میگن طلاق نسخه میپیچن ماها هم میگیم طلاق نگیرید میان تهمت میزنن توهین میکنن که شماها بدبختی اینا...آدم باید ار افراد پخته کسب تجربه کنه نه که با یه حرف زندگیش را خراب کنه سریع نسخه میدن آدم مدیون میشه اگه با حرفش زندگی یکی را خراب کرد

گفت من دیگه این زندگی و نمیخوام گفتم باشه مشکلی نیست میرم با خودم گفتم عیب نداره میرم با پول طلاهای ...

اینو یاد بگیر به این مرد نباید التماس کنی نباید گدایی محبت کنی این مرد مدلش اینه که بهش بی اعتنایی بشه

ببین نود درصد اونایی که به طرف مقابل میگن دوستم داری؟ یا دستمو بگیر و برام یه چیزی بخرو...شوهرهایی دارن که بیشتر ازشون فاصله میگیرن و کمتر بهشون اهمیت میدن،شما اول این خصلت اخلاقی رو بذار کنار خودت خودتو دوست داشته باش نشون بده عزت نفس داری و برای خودت ارزش قائلی که شوهرتم این نسخه ی تو رو ببینه و براش ارزشمند محسوب بشی.آدما از اینکه کسی بخواد ارزش خودشو یادآوری کنه حس معکوس میگیرن،شما به جای یادآوری اون ارزش ها رو انقدر توی وجودت پررنگ کن که شوهرت خودش تصمیم بگیره بهت بها بده.

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
یه کاربر هم اینجا تاپیک زد که بخاطر حرفهای شما نی نی سایتی ها طلاق گرفتم الان بشدت پشیمونم میگفت هرک ...

اکثر اونا مجردن نسخه میپیچن وگرنه آدم سردو گرم چشیده اینقدر راحت راجع به زندگی بقیه نظر نمیده که از هم بپاشه،بابا حرف زندگی بچه بازی نیست ،دوست پسر نیست این نباشه یکی دیگه ،لباس نیست عوض کنی ،استارتر هم اگه عاقل باشه زندگیشو نمیاره کف سایت تا یه چیزی بشه تاپیکای قبلشو شخم بزنن یه بر چسبی به همسرش بزنن از چشمش بندازن

آرزو میکنم،آرزو میکنم،آرزو میکنم......
باشه

ببین به حرف اینا گوش نده مادره هیچ بدی نکرده هیچ دو به هم زنی نکرده تو خودت و شوهرت نساختید با هم هم تو که سر یه کیک هی بغضی شدی و ادا درآوردی هم اون شوهر وحشیت ک زنجیر پاره کرد و کتکت زد

دو روز دیگم میرید بغل هم انگار ن انگار دعوایی بوده ولی واقعیت از نظر من بی حاشیه ترین ادماین جمع مادر شوهرت بود خودت از قبل اومدنش کیک تو دلت بود و شوهرت میگفت نمیگیرم دیگه چه اصراری بود کیک ۵۰۰ تومنی چه ارزشی داشت واقعا این همه به شوهر بگی به برادر شوهر بگی سفارش کنید برای داشتنش ک بخوای اون جواب از مادر شوهرت بشنوی اون بدبختم تو جایگاه مادر بود و پسراش هیچی حسابش نکردن

راستی چرا فقط تو اصرار داشتی و جاریت اصرار نمیکرد

در مورد شوهرتم میدونی خیلی هاره اگه آدم بود به مادرش عزت میذاشت اونقدر آدمیت نداره احترام مادر نگه داره احترام زنم نگه نمیداره

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

دقیقا همینه من روزی چند بار ازش میپرسم دوسم داری ؟ خیلی دوست داری؟ حس میکنم امروز کم دوسم داری

عزیزم بزرگترین اشتباهت همینه. چرا انقدر ازش می پرسی؟ تو با این کارت به اون میفهمونی که احساس ناکافی بودن داری و به شدت بهش نیازمند و وابسته ای. بخاطر همینم اون این جسارت و به خودش میده که دست روت بلند کنه. اگه قوی باشی و محبت و ازش گدایی نکنی، خودش ابراز علاقه میکنه...

حالا که انقدر ابراز پشیمونی کرده و به دست و پات افتاده، کارخوبی کردی نرفتی خونه پدرت و اجازه ندادی کسی بفهمه. ولی زود آشتی نکن، زود نبخش. نذار براش عادی بشه... و اینکه باهاش اتمام حجت کن، بگو اگه تکرار شه چشمم و روهمه چی میبندم و میرم.

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

ببین نود درصد اونایی که به طرف مقابل میگن دوستم داری؟ یا دستمو بگیر و برام یه چیزی بخرو...شوهرهایی د ...

دقیقا، خیلی باهاتون موافقم👌👌👌

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

بیخی منم روز تولدم پارسال کلی کتک خوردم ازدستش درحدمرگ یبارم شب عید درحد مرگ وبسیار بدبودودردناک تحمل کردم خداعاقبت هممون ختم بخیرکنه

اللهم عجل فرجه مهدی بزن باران ک دین را دام کردند.شکارخلق صید دام کردند. بزن باران خدا بازیچه ای شد.که با آن کسب ننگ نام کردند......

اونجای که گفتی یهو وسط جشن گفته بریم و شروع کرده به کتک زدن بعدشم هم تماس های گوشی رو اون روز با استرس جواب میداده.....ذهنم میره به این سمت که تو مراسم جشن خانمی که قبلا با هاش خاطره داشته دیده که عجب قشنگ شده و در کنار مرد دیگه ی است فشاری شده خودش رو از موقیعت دور کرده...بعدم که جواب تلفن رو با استرس میداده فکر میکرده همون خانمه هست مبادا جلو تو دستش رو بشه.....

هیچی این قضیه تقصیر تو نیس....شخص سومی فکر شوهرت بهم ریخته....دیدم که میگم....

یکم بیشتر مواظب زندگیت باش...

بعدم دیدی کیک نمیخره و حساس شده روی این موضوع بی خیال میشدی دیگه...

من روز زن خودم با بچه هام رفتم بیرون خرید کردم و شیرینی و گل برای خودم خریدم....چون میدونستم شوهرم اهل این کارا نیست....ولی برای بچه هام خاطره خوب درست کردم...و جشن گرفتم