2777
2789
عنوان

روز زن کلی کتک خوردم برای اولین بار

| مشاهده متن کامل بحث + 260562 بازدید | 1065 پست

اسی تاپیکاتو دیدم کلا فکر میکنم همسرت در مورد خوردن خیلی خساست به خرج میده ...چون یه جا گفتی اصلا هیچ چیزی نداریم برا خوردن و مهمون داریم ولی بعدش رفتید سفر شمال .و به جا میگی دوماه گوشت و ...نداریم بعد کادو و کفش و ..میخری با طلا.....شوهرت هم در مورد خوردن خساست به خرج میده هم مشکل روانی داره دیگه خودت ببین چطور میتونی باهاش کنار بیای....

هنوز نمیدونی کسی که کتک میزنه خودش شخصیت حقیری داره نه طرف مقابل یعنی در این حدم اگاهی ندارین!!!!!

چه ربطی داره

من اصلا در مورد شوهرش حرفی نزدم، اون چه حیوونیه من کاری ندارم، درست شدنیم نیست

ولی حیوون ترین مردا هم اگه از طرفشون حساب ببرن جرئت نمیکنن خطایی کنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هنوز نمیدونی کسی که کتک میزنه خودش شخصیت حقیری داره نه طرف مقابل یعنی در این حدم اگاهی ندارین!!!!!

اونهایی که دست بزن دارن خودشون مشکل دارن ،اکثرشون بیرون خونه هیچی نیستن نمیتونن حقشونو بگیرن .

بعضیها خانواده پشتشونه ،مثل مادرشوهر من که میگه مرد حق داره رو زن دست بلند کنه

بعضی مشکل اعصاب دارن

خلاصه هیچ کدوم بدون مشکل نیستن

وخانوم تقصیر نداره ،تحت هیچ شرایطی خانوم حق کتک خوردن نداره.

توروخدا. بس کنید این کادو. و روز زن. نمیدونم فلان و فلان والا من اصلا برام مهم نیست. باورمن شوهرمم ...

چقدر مثل منه این اخلاقت

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

اسی کلا شوهرت خسیسه ..دعوت رستوران جاریتو قبول نمیکنه چون میترسه که دعوتشو پس بده .یا برا مهمونتون چیزی ندارید که حتی برا صبحونه بیارید ..یا مهمونی میخای املت بدی ...در کل برا خوردن کلی خساست به خرج میدید....یا وسایل برا خونه نمیخره تا خونتون شیک باشه ..یه جا هم گفتی دو ماه گوشت نگرفته ..الآنم که به کیک حاضر نشده بگیره بخاطر دل شما

اونهایی که دست بزن دارن خودشون مشکل دارن ،اکثرشون بیرون خونه هیچی نیستن نمیتونن حقشونو بگیرن . بعضیه ...

دقیقا همینه چون از نزدیک میشناسم هر چی حقیرتر دست بزن بیشتر و چون خودشون تو بچگی تحقیر شدن یا حتی شاهد کتک زدن مادرشون بودن توسط پدر

خانمایی که از خانواده دورن بیشتر در معرضن و قانونم که پشت خانما نیست

عزیزم باید بگم شما هم خیلی صبوری هم خیلی خانومی هم به اندازه سنت رفتار میکنی هم زنانگی داری هم بسازی ...

ممنونم عزیزم لطف دارید😘😘😘

بله همسرم چون تو خانواده مرد سالاری تربیت شده یه رفتارای خاصی داره

باز خیلی درصد مرد سالاریش نسبت به بابا و برادرش کمتره ..

میخوام ببرمش مشاوره ان شاالله درست شه