2777
2789
عنوان

روز زن کلی کتک خوردم برای اولین بار

| مشاهده متن کامل بحث + 157210 بازدید | 883 پست
همین مادرشوهر اگه میدید برات حسن گرفته جلز و ولز میکرد اون دلسوز تو نبوده و نیست سریع افتادی تو بازی ...

اینو به کسایی بگو که الان میان میگن وااااااا مادر شوهرم مادره دیگه دشمن که نیست 🤣🤣🤣 شما خودتونم یه روز مادر شوهر میشید. بله مادرشوهر که میشیم ولی مادرشوهر عفریته نمیشیم و خانمان سوز 🤣🤣🤣🤣🤣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نمیدونم کیک چیه آخه ..من خودم حالم از کیک و شیرینی بهم میخوره واقعا نخریدنش بیشتر خوشحالم میکنم چون بعدش باید بریزم سطل اشغالی.کسی نمیخوره..باورم نمیشه اینقدر کتک و کار وجنگال بخاطر یه کیک باشه .اسی شوهرش مشکل شدید روانی داره با توجه به تاپیکای قبلش میگم

عزیزم ما خودمون به صدمه دیدن مونکتک خوردن مونامنیت نداشتن مون راضییمتو توقع داری بقیه تصمیم دیگه ای ...

ما نه ،ی عده مغز ندار و حقیر شده وعقده ای

این زنجیره کتک زدن از طریق قانون قطع بشه دیگه هیچکی عقده ای نمیشه

و خبر بد اینکه الان که زده و آروم شده پشیمان هست و با اتفاق جدید باز خواهد زد چون دست خودش نیست گفتم ...

دقیقا و دفعه قبل هم سر هیچ و پوچ غذای در حال پختن را پخش آشپزخونه کرده برو تاپیکاش قبلشو ببین .به نظرم شوهرش واقعا مشکل داره

دقیقا همینه من روزی چند بار ازش میپرسم دوسم داری ؟ خیلی دوست داری؟ حس میکنم امروز کم دوسم داری

چه اعصاب خورد کنی

کنه نباش

اینجوری ادمو از خودت فراری میدی

و واقعا شان و شخصیتت در چشم اون مرد خرد و خمیر میشه

و مطمعن باش اگه زن به چشم شوهرش یه خانم باشخصیت و سنگین و غیروابسته باشه، غیررر ممکنه روش دست بلند کنه!

اینو به کسایی بگو که الان میان میگن وااااااا مادر شوهرم مادره دیگه دشمن که نیست 🤣🤣🤣 شما خودتونم ی ...

اصل مادرشوهر بد همین مدل مادرها هستند که آروم و در غالب دوست . دلسوز میان و فتنه میندازن

و الا اون ساده ها که علنی کاری میکنن رو راحت میشه تحمل کرد و گفت نیتش مشخصه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
چه اعصاب خورد کنیکنه نباشاینجوری ادمو از خودت فراری میدیو واقعا شان و شخصیتت در چشم اون مرد خرد و خم ...

هنوز نمیدونی کسی که کتک میزنه خودش شخصیت حقیری داره نه طرف مقابل یعنی در این حدم اگاهی ندارین!!!!!

اصل مادرشوهر بد همین مدل مادرها هستند که آروم و در غالب دوست . دلسوز میان و فتنه میندازن و الا اون س ...

خب همین دیگه بعضیا خیلی ذاتشون بده و موذی و با سیاست کارشون پیش میبرن

تو یک لحظه افکار منفی رو ریختی تو مغزت و شوهرت رو کردی دشمن خودت؟پس نوش جان

افکار منفی تو یه لحظه ننه اش رو ریخت تو زندگی پسرش

اون مردی که با یه کیک دشمن زنش بشه مرد نیست

فقط مونده ی خاله زنک اظهار نظر کنه🤣 انصافم خوب چیزیه!

چقد خسیس یه جعبه شیرینی میگرفت مگه چی میشد

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

با کالابرگ نمیشه شیرینی گرفت؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

خب همین دیگه بعضیا خیلی ذاتشون بده و موذی و با سیاست کارشون پیش میبرن

دقیقا

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خب ببخشیدااا تو جشن خودتو عین....گرفتی و بی توجهی کردی به جشن،وباگوشی ور رفتی یعنی برام دیگه جشن وکا ...

خیلی زن ستیزی این حقش بوده که یه کیک بخوره یا نه؟ کتکش زده بعد به اسی بد میگی؟