2777
2789
عنوان

روز زن کلی کتک خوردم برای اولین بار

| مشاهده متن کامل بحث + 78301 بازدید | 583 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رسیدیم خونه دیدم نه بازم قصد دعوا و کتک داره

همش میگفت داد میزد که من برات چی کم گذاشتم اینجوری گفتی

دیدم شروع کرد خودش و زدن

بزور دستاش و گرفتم با بدبختی که نزنه و کبود نشه وگرنه خانوادش متوجه میشدن

شانس آوردم کسی خونه نبود و رفاه بودن بیرون

بعد کلی کتک اومدیم خونه مثلا روز من بود بخاطر منه زن جشن گرفته بودن اما اون مکان شد شکنجه گاه من شان ...

خب ببخشیدااا تو جشن خودتو عین....گرفتی و بی توجهی کردی به جشن،وباگوشی ور رفتی یعنی برام دیگه جشن وکادوهات مهم نیستن ریدی به حالش بعدا هم میگی چیزی نگفتم

خوب قبول کن نمک نشناسی

شوهر اسی براش کفش و لباس خریده اینا قیمتش خیلی بیشتر کیک نیازی به آماتور بازی نقش بازی کردن نیست

اون که وظیفش بوده لطفی نکرده

این کیک هم چی میشد بخره ؟ مگه پول کیک چقدره ؟ ورشکست میشد؟ باوجود خواهشی که اسی کرده بازم دریغ کرده این کیک ارزش مالی نداره ولی نشانه احترام و توجه شوهرش بهش بود که متاسفانه دریغ شد ازش جوری که ازخود خانواده شوهرش به اسی تیکه انداختن خب دیگه هرکس هم جای اسی بود دلش میشکست که اندازه یه کیک هم برای شوهرش ارزش نداشته

خب ببخشیدااا تو جشن خودتو عین....گرفتی و بی توجهی کردی به جشن،وباگوشی ور رفتی یعنی برام دیگه جشن وکا ...

وای ببخشیدداا..اما شما چقد رو مخی...چیکار کرده عین این خواهرشوهر رومخا فقط میخوای ایراد بگیری از اسی بنده خدا....تموم داستان مقصر همسرش بوده چرا اصرار داری بهشون بقبولونی مقصر بوده؟؟؟؟؟

گفت من دیگه این زندگی و نمیخوام

گفتم باشه مشکلی نیست میرم

با خودم گفتم عیب نداره میرم با پول طلاهای خونه ای کرایه میکنم ، سر کار میرم خرج و در میارم

من انقدر زن قوی و مستقلی هستم که نخوام بزور تحمل کنم

دید تا من گفتم باشه میرم یهو عوض شد اومد سمتم که من گوه خوردم غلط مردم منو ببخش

خب ببخشیدااا تو جشن خودتو عین....گرفتی و بی توجهی کردی به جشن،وباگوشی ور رفتی یعنی برام دیگه جشن وکا ...

اسی هم مقصر بوده ولی این کتک زدن شوهرش خیلی دیگه بده

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

کتک بدع و محکوم ولی در مورد کارت بگم بله شما هم کارت اشتباه بود این مدل درخواست این مدل قهر وسط جشن

اون هم ذوق داشته کار شما هم بستر بد بوده رفتی تو مخش

تا به خودزنی هم رسید

وقتی گفت مگه چی کم گذاشتم یعنی حس قدرشناسی ازت گرفته که این حس تو مردا بدترین حس هست

بابت اتفاقی که افتاده برات متاسفم امیدوارم دلت آروم بشه و بتونی من بعد عملکرد بهتری با هم داشته باشید

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
فقط اوناییکه به مادر شوهره تهمت پست فطرتی ودوبهم زدنو...زدن،مگه تو دل اون بنده خدا بودین؟؟

مادرشوهره اگه خیلی دلسوز و مهربون بود خودش جشن میگرفت برای عروسش یا از قبل با پسرش هماهنگ میکرد برای یه کیک و کادو

وضع زندگیشونو که داره میبینه

فقط اوناییکه به مادر شوهره تهمت پست فطرتی ودوبهم زدنو...زدن،مگه تو دل اون بنده خدا بودین؟؟

میبینی که اگر اون مادرشوهر حرف بیخود نمیزد اینطوزی دعوا نمیشد اسی هم کتک نمیخورد اینطوری دلخوری هم پیش نمیومد اگر دو بهم زن هم نبوده خیلی خیلی نفهم و بی عقل بوده

چقدر راحت برچسب میزنید به بقیه

نمک نشناس ...

کل این قضیه شاید ۱۰ دقیقه نشد یعنی ما ۱۰ دقیقه بیشتر تو جشن نموندیم