2777
2789
عنوان

روز زن کلی کتک خوردم برای اولین بار

| مشاهده متن کامل بحث + 163591 بازدید | 903 پست

عزیزم همسرت از نظر اقتصادی احتمالا تحت فشاره. ولی شما خانم همراهی هستی حقیقتا اینطور که تو تاپیکات دیدم. دیگه باید خودش خودشو جمع کنه. این رفتارها نرمال نیست.

شما قابلمه و بشقاب پرت کردناشو ندید گرفتی و بی توجهی کردی. الان رسید به کتک زدن. ازت خواهش میکنم دیگه بی اهمیت نشمر. می فهمم تو این شرایط پول زوج درمانگر و روانشناس ندارید بدید. ولی برای موندنت شرط بگذار که باید بره پیش روانپزشک و اگر دکتر لازم دید دارو بخوره. ایشون اصلاااااا رفتارش نرمال نیست.

ببین ازش بگذری بار آخرت نیست ها. بازم خواهد زد. بار بعد بدتر و خطرناک تر.

من داستان رو خوندم و میخواستم حمایتت کنم تا رسیدم به آخرشخیلی بی غیرتی که گفتی عاشقشم

نمیتونم به خودم که دروغ بگم

شاید نگاش که کنم یاد اون لحظه بیوفتم اما وقتی چشمام و میبندم و کنارشم ، بوی تنش میخوره بهم میدونم من عاشق این مردم .همونی که ۸ سال پیش عاشقش شدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیتونم به خودم که دروغ بگم شاید نگاش که کنم یاد اون لحظه بیوفتم اما وقتی چشمام و میبندم و کنارشم ، ...

وآسه همونه میگم بی غیرتی خب

نامزد من صداشو یکم بخواد ببره بالا از وسط جرش میدم

طرف کبودت کرده اومدی میگی بوش میخوره عاشقشم

سر بعضیاتون هر اتفاقی بیفته حقتونه

خانوما انقد مسائل مهم و شخصیتون رو اینجا بیان نکنید

بابا اینجا کلی آدم هست یا تجربه های مختلف

ممکنه از به مسئله کوچیک تو دهنتون کاه رو به کوه تبدیل کنن و برعکس

اینجا مگه اتاق مشاوری!

به حرف یه سری خونه خراب کن گوش نده ، وضعیت اقتصادی خیلی داغون شد و گرونی هست ، شوهر من هم برام گل و شیرینی گرفت ، یه دسته گل معمولی براش دراومده 1500 ، چه خبره ، خودم راضی نبودم به این کار ، با این که درآمدمون خوبه ، تو هم بهتره که درکش کنی ، مهم هدیه بوده که بهت داده

دقیقا همینه من روزی چند بار ازش میپرسم دوسم داری ؟ خیلی دوست داری؟ حس میکنم امروز کم دوسم داری

دختر خوب این چه سوالیه هر روز میپرسی همین که کنارته باهات زندگی میکنه صبح وشبش رو باهات میگذرونه یعنی دوستت داره

مگه خلافش ثابت بشه که اونم به یه کیک نخریدن ثابت نمیشه و پیچیده تر ازین حرفاست

شوهرت آدم عصبی و پرخاشگریه تو حداقل بالغانه رفتار کن

من گیج شدم اونا مهمون شما بودن بعد جشن دعوت بودین دعواتون شد اونجا کتک کاری شد؟!

ࡅ࡙ߊ ܢ̣ߊ‌ܣߊ‌ܩܢ ܝ‌ܧߊ‌ܢ̣ࡅ߳ߺߺܙ ܭࡍ߭ ࡅ࡙ߊ ܝ‌ܦ̇ߊ‌ܧࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩߊ‌ܠܙ ܣܝ‌ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߳ߊ‌ܚ݅ࡍ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ܨ 😊✌

چقد درکت کردم همسر من م تو دعوا چیز پرت میکنه خیلی زود عصبانی میشه بعضی وقتا بی غرضم چیزی بگم بد برداشت میکنه عصبانی میشه.. اینکه ک گفتی بخاطر یک کیک اینطوری کرده باور کن خیلی درک کردم همسر منم الحمدلله وضعش خوبه ولی ی چیزی ارزونی ازش بخوام با کلی خواهش کلا جوابم میکنه بخدا گرونتر از اینا برام خرج میکنه ولی نمیدونم چرا بعضی وقتا اینجوری میکنه هر چی هم اصرار و خواهش اصلا روش اثر نداره حرفام تا خودش نخوادنمیخره

همه چیزایی که گفتی حقیقت دو ماه وضع زندگیمون سخت بود و نتونستیم گوشت بخریم چون قسط اون دو ماه خیلی س ...

استارتر برای اتفاقی که روز زن برات افتاده واقعا ناراحت شدم امیدوارم دیگه تکرار نشه ، اما واقعن چقد عجیبین این همه عذاب و شکنجه به خودتون واقعا ارزش داره ؟! یعنی چی هم طلا داری هم پس انداز مخفی اما نمیخوای برای خونتون دو کیلو گوشت بخری و به شکم تون بخورید 🤐حالا درسته اون روزا گذشته اما به چه قیمتی ! وای چقد امثال شماها بنده ی مال دنیایین معذرت میخوام اما همینقد بی ارزشی کردی به خودت که الان شوهرت صلاح نمیدونه یه کیک برات بخره ، اگه همون موقع میگفتی مثلا بابام پول زده به یه بهونه برام حالا منم برم گوشت بخرم خونه که بدون گوشت نمیشه شوهرت میفهمید که این راه و رسم جمع کردن و زندگیکردن نیس خلاصه ی حرفم اینه که به خودت ارزش بده تا بقیه بهت ارزش بدن فک نکن اخرش کاپ بسازترین زن زندگیو میخوان بهت بدن

عزیز دلم چقه خاطره تلخی،،،

ولی شوهرت بدجوری بهم ریخت... معلومه کلا استرسیه یا اهل خودخوریه

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....
مگه قانون به این راحتی پشت زن درمیاد؟باید شاهدداشته باشهاگه اونجا دوربین داشته باشه هم میشه یاهم بای ...

بزرگترها بیان وسط که ممکنه یارو بدتر کنه بعدم یارو شکایت میکنه اونجا قسم میخوره که شوهرش کتک زده