2777
2789
عنوان

روز زن کلی کتک خوردم برای اولین بار

| مشاهده متن کامل بحث + 294356 بازدید | 1065 پست
تولد من سه روز بعد فوت پدرشوهرم بود ، مادرشوهرم شب که همه رفتن با کیک و کادو اوند خونمون

عزیزم تولد با روز زن فرق داره،روز زن رو همسر تبریک میگه به خانومش برا قدردانی وتشکر

مادر شوهرت خیلی خانوم و باشعور بوده،چون داغدار پدرت بودی ،خواسته بوده حال و هوات رو بهتر کنه

همیشه استثنا هست ولی چیزی که مرسومه، همینه

افراد کم سن وسال وآقایون، لطفا تو تاپیکم نظر ندن، ممنون میشم🙏

خیلی جالبن اونایی که تا آخر تاپیک در مورد کیک و شیرینی و کادو نظر میدن!! خداییش مساله این نیست!

در مورد هرچیزی ممکنه بین زن و شوهر بحث پیش بیاد. ناراحتی و دلخوری پیش بیاد. فشار زندگی زیاده. تو ایران که خب فشار تورم و گرونی بیداد میکنه. فرض کن وضع اقتصادی زن و شوهر هم بهتر بشه. مشکل دیگه وجود نداره؟ استرس کاری و شغلی، مریضی، مریضی اطرافیان،دعوا با همسایه، تصادف تو خیابون، بچه میاد هزاااااااار اختلاف تربیتی بین زن و شوهر هست، ظرفیت مرد و زن میاد پایین از خستگی های بچه داری.

الان مساله اینه این آقا توان کنترل خودش رو در ناراحتی نداره. وسیله پرت میکرد قبلا و داد میزد که اینم خشونت محسوب میشه. الان رسیده به کتک زدن. این مشکل اصلیه.

مراقب خودت باش دختر. خودت رو قربانی خشونت خانگی نکن. اگر لازم بود حتی بری خونه پدرت لطفا به خاطر بودن خواهرت خودتو مجبور به موندن نکن.

میدونم الان معذرت خواهی کرده و ابراز پشیمونی و بعد آشتی تازه کلی حس عاشقانه پیدا کردی الان و همه چی هم یادت رفته. ولی نباید اجازه بدی به این روال ادامه بده.

ایشالا همه چی درست بشه عزیزم.

اگر تونستی مینی سریال made رو ببین. و فیلم ملی و راه های نرفته اش.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تازه اگه نفر بعدی وجود داشته باشه چند نفر میشناسم خوشی زد زیر دلش ون شبیه حرفهای ناپخته اینجا ...

اینجا همینجوریه

اکثرا فقط ادعا دارن

حالا زندگی ها ی خودشونو ببینی کوه مشکلاته یا مجردن و تجربه ندارن

تولد من سه روز بعد فوت پدرشوهرم بود ، مادرشوهرم شب که همه رفتن با کیک و کادو اوند خونمون

اینم دیگع از این ور بوم افتاده

حالا تولد شما چیز واجبی که نبود

هنوز هفت بنده خدا نشده به فکر تولد بوده

مگه چغندر خاک کردن

عزیزم تولد با روز زن فرق داره،روز زن رو همسر تبریک میگه به خانومش برا قدردانی وتشکرمادر شوهرت خیلی خ ...

پدرشوهرش فوت کرده.

مادر شوهرس سه رو بعد همسر خودش کیک برای عروسش برده.

لایک نکن خیرشو ببینی
دقیقا همینه من روزی چند بار ازش میپرسم دوسم داری ؟ خیلی دوست داری؟ حس میکنم امروز کم دوسم داری

بنظرت این رفتارت عقلانیه؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

پدرشوهرش فوت کرده.مادر شوهرس سه رو بعد همسر خودش کیک برای عروسش برده.

واای من چرا خوندم پدرش،اگه زنده هستن که انشاله عمر طولانی داشته باشن

گفتم که همیشه استثنا هست ،برا تولد اکثرا همه تبریک میگن

ولی روز زن خانوم انتظار داره ،همسرش ازش قدر دانی کنه

عزیزم ببخشید من متوجه نشدم پدر شوهرت فوت شده،انشاله پدرتون عمر طولانی داشته باشن و سایشون مستدام

اینجا همینجوریه اکثرا فقط ادعا دارن حالا زندگی ها ی خودشونو ببینی کوه مشکلاته یا مجردن و تجربه ندارن

خوندی اون کاربر مجرد بچه مدرسه ای با دو نفر دیگه همینجا به من چقد حرف زدن چه قدر مسخره کردن فاز روشنفکری میگیرن مجردی که فقط چهار تا حرف بلاگر بیسواد پولکی را یاد گرفته هی میاد ته دل بقیه را خالی میکنه انگار همه شرایط دارن ما از خشونت طرفداری نکردیم سریع اینا نسخه طلاق میپیچن اگه این طور باشه هیچ ازدواجی دوام نباید بیاره دلشون خنک میشه متاهل ها طلاق بگیرن سریع بچه مدرسه ای ها شدن مشاور زناشویی هرکلمه میتونه یک زن را دلسرد کنه کسی اینجا از شوهرش دفاع نکرد کسی هم طرفدار خشونت نیست همه هم گفتیم باید همسرش مداوا یشه بعد چند نفر مرفه بی درد جاهل فاز روشنفکری گرفتن سریع انگار اینجا خارجه خبر ندارن فرهنگ اینجا فرق داره خدا نکرده بعصی خانواده ها چنان طلاق را چنان بد میدونن دختر برگرده حاضرن بکشنش تل طلاق بگیره یعد انگار اینجا خارجه راحت میگن برگرد خانواده جدا شو از اول باید همسر را وادار میکرد بره مداوا بشه دیر کرده ولی اینکه هرکس بیاد روشنفکری کنه درست نیست خراب کردن زندگی یک نفر کارما داره نمونه اش اینهمه زن بعد طلاق از سمت خانواده خودشون کشته میشن چون عار میدونن همه خانواده ها عین هم نیستن آدم باید ببینه چی میگه فردا چیزی بشه مدیون نشه عین کاربری که بقیه گفته بودن طلاق بگیر طلاق گرفته بود بعد همینا که بش گفته بودن طلاق بگیر را نفرین میکزد میگفت خانوادم اذیت میکنن کاش خونه شوهر تحمل کرده بودم کلا اینجا مشورت گرفتن غلطه

شوهر دختر دایی من الکی این دختر دایی خر منو میزدمیگفت تو باید به این شیش تا خواهر من احترام بزاری بر ...

دم باباش گرم واقعا

۲۱ فروردین ۱۴۰۰💖                                                         ۳ مرداد ۱۴۰۲💙                                                             تمام زندگی من a & n

یهو انقدر حالم بد شد با خودم گفتم چقدر من بی ارزشم برای شوهرم حتما دوسم ندارهاصلا چرا تا حالا سوپرای ...

نه تو باید میگفتی اینا لوس بازی قرتی بازی منن شوهرم کادو برام گرفته و خودم گفتم چیزی نمیخوام اول زندگی باید مراعات کنیم

خلاصه اومد کلی التماس و غلط کردم و منو ببخش و اما واقعا هنوزم نبخشیدمش یاد اون صحنه ها میوفتم حا ...

عزیزم ناراحت شدم میدونم الان تو دلت چی میگذره منم چند سال پیش شب تولد فاطمه الزهرا کتک خوردم از شوهرم بخاطر هیچی بی گناه بی گناه تازه جلو چشم خونواده ش

خوندی اون کاربر مجرد بچه مدرسه ای با دو نفر دیگه همینجا به من چقد حرف زدن چه قدر مسخره کردن فاز روشن ...

بله حرفاتون قبول دارم

نکته خوبی که گفتین همین اینستا و مطالب زردی هست که روی خانما خیلی اثر گذاشته متأسفانه

اینا روغن فکرن نه روشنفکر

خیلی جالبن اونایی که تا آخر تاپیک در مورد کیک و شیرینی و کادو نظر میدن!! خداییش مساله این نیست!در مو ...

الان تازه اول راهه مردی که دست به زدن داره خیلی کم پیش میاد خوب بشه و مخصوصاً اگه زن با گریه کردن مرد و معذرت خواهیش مردو ببخشاینین تجربه شخصی خودمه