2777
2789
عنوان

همسایه مردم آزار 🤬

488 بازدید | 44 پست

همسایه طبقه بالامون خونمونو به جوش آورده

یک بچه بیش فعال داره با ی مادر پررو لجباز

تا یک شب وسیله پرت میکنن رو زمین یا پا میکوبن بدو بدو

از این آدمایی هم هستن ک یا هر شب مهمونین یا مهمون دارن مهموناشونم همه بچه دار دیگ خودتون تصور کنید

شوهرم با شوهرش خیلی دهن ب دهن گذاشته تذکر داده

حتی با مدیر رفتن باهاش حرف زدن

بدتر انگار جا اینکه رعایت کنن لج میکنن من راضیم از صبح سر صدا کنن ولی دیگ دوازده شب ساکت شه سرم آروم بگیره

احساس میکنم چون مرد هستن انگار صحبت هاشون جواب نمیده

بنظرتون خودم برم جلو درشون صدامو ببرم بالا بهتر نیست؟

چون شنیدم شکایت هم ب جایی نمیرسه فقط خرج داره

راستی هفت ماهه اینجارو خریدیم کلی هم خرج کردیم وگرنه میذاشتم برای فروش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی حرف شوهرتون و مدیر رو گوش نداده فکر نکنم حرف شمارو هم گوش کنه ولی خوب یروز با ملایمت برید باهاش صحبت کنید و بگید لااقل ساعت دوازده به بعد مراعات کنید یبار خودتون بیاین پایین بشنید ببیند چقدر سرو صدا میاد متوجه حرفم بشید آخه خداروخوش میاد ما چه گناهی کردیم اینجا خونه خریدیم شاید نفر قبلی هم بخاطر همین خونه رو فروخته ازاینجا فرار کرده یفکر اساسی بکنیم یا بچتونو تحت نظر مشاور قرار بدید به هرحال فردا میره مدرسه و جامعه مشکلات براش پیش میاد یا اگه براتون مهم نیست لااقل یه خونه ی ویلایی بگیرید یا طبقه ی اول بگیرید هرچقدر سروصدا کرد دیگه کسی اذیت نشه

کاربر خانوم هستم ،خانمهایی که برای بچه دار شدن می‌خوان اقدام کنن حتما تحت نظر پزشک طب سنتی باشند  و از غذاهای سالم و حتی الامکان ارگانیک استفاده کنن حتی داروهای ساده مثل استامینوفن و قرص آهن رو بدون صلاحدید این پزشک استفاده نکنن چون اینها ضررهایی برای   جنین دارد چیه مسیله ی دیگه اینکه  جنگ غزه و جنگ دوازده روزه ذات  خیلیا رو  آشکار کرد همونها که همیشه ایران ایران میکردن ولی در کنار نتانیابو و ترامپ کودک کش ایستادن همونهاکه  از کشته شدن کودکان در غزه و هم از حمله به  ایران  ابراز خوشحالی کردن و از جنایات این حیوانات به عنوان  پیروزی یاد می‌کنن فقط  ذات واقعیشون آشکار شد که واقعا جای تأسف داره و اینکه شما دوست عزیز برو بشین  در مورد مسایل مختلف  بیشتر فکر کن سواد رسانه ایتو ببر بالاتر  تا عاقبتت بخاطر کینه توزی و تفکرات ضد انسانی و ضد الهی  خراب   نشه 

اول دوستانه بهش تذکر بده که سر لج نیوفته

متاسفانه بخاطر مشکلاتی ک پیش اومد سلام علیک نداریم

من اول اومدم گوسفند کشتم حتی ب همه همسایه ها دادم با روی خوش در دوستی وارد شدم جور دیگ جواب گرفتم

هه😐 همسایه منو بگو ببخشیدا فاحشه اس. ساعت ۳،۴نصف شب رفت و امداش تازه شروع میشه ، هر روز پارتی و صدای بلندگوشون ،تموم در و دیوار شروع به لرزیدن میکنه ،حالا مال شما که خیلی خوبه 😐

کیسه گچ و ویترین و وسط راه پله گذاشته حتی نمیتونیم رد شدیم . حرفی هم بزنیم ،ببخشیدا شرمنده جن.....یدا هست و نمیتونم دهن به دهنش بذاریم و بی آبرو هست . خدا همسایه بد و از زمین ورداره الهی منم خریدم و به غلط کردن افتادم😕

هه😐 همسایه منو بگو ببخشیدا فاحشه اس. ساعت ۳،۴نصف شب رفت و امداش تازه شروع میشه ، هر روز پارتی و صدا ...

فحشا پارتی رو شنیدم رو پلیس خیلی زود پیگیری میکنه

فحشا پارتی رو شنیدم رو پلیس خیلی زود پیگیری میکنه

واقعا ؟ یعنی زنگ بزنم میان ؟ نمیگن کی زنگ زده؟دخترشم خراب کرده پسرا رو میاره تو راه پله ببخشیدا ور میرن به هم . خدا لعنتش کنه . همه فروختن رفتن از دستش . مدیر هم نداره ساختمون

بخدا من صد متر زمین داشتم دو طبقه دارم میسازم یعنی واقعا زجر میکشیم برای بنایی اما میگم خیلی بهتر از آپارتمان نشینی حتی آپارتمانی که برای خودم بود فروختم دارم هزینه می کنم داخل زمین واقعا مردم ما اکثریت فرهنگ آپارتمان نداشتند و ندارند.این طبقه ی پایینی ما آنقدر جیغ و داد می کنند من مهمون دعوت نمی کنم میگم حالا پیش خودشون فکر می کنند چقدر. اینها بی کلاس هستند

بخاطر همین حرف هاس که از خونه آپارتمانی متنفرم

من خونه پدری ویلایی هستش آزادی عمل آدم خیلی بهتره یه جورایی میشه بگی چهار دیواری و اختیاری ولی آپارتمان انگار خونتو با بقیه شریک شدی

هم دردیم 💔

ما هم بچه همسایمون همش نصفه شبا پاشو میکوبه به در و دیوار همون دیواری که من سرم همون سمت گذاشتم رو بالشت که فردا صبح ساعت شش بیدار شم

اینا تا سه نصفه شب شلوغ میکند ازون ور صبح میگیرن کف مرگشونو میذارن

ببین ما دوبار سر این موضوع خونه عوض کردیم .البته حساسیت زیادی بود که ما داشتیم .

ولی ارزششو نداره به خونه عوض کردن . ببین از اول اول باید از در دوستی و ملایمت وارد میشدی .دیگه کار به اینجا رسیده بی توجه باش . تقریبا همه این مشکلو دارن .دقیقا هر چی بیشتر بگی بیشتر لج میکنن پس برای اینکه بتونی زندگی کنی نباید چیزی بگی خودتو به بیخیالی بزنی .و الا هی باید خونه عوض کنیو پدر ادم در میاد با این قیمت خونه و جا به جا شدن آدمو از زندگی عقب میندازه

واقعا ؟ یعنی زنگ بزنم میان ؟ نمیگن کی زنگ زده؟دخترشم خراب کرده پسرا رو میاره تو راه پله ببخشیدا ور ...

اره حتما اینکارو بکن مال ما همش میگه بچمه حتی سر صدای خودشونم میندازن گردن بچه

مال بچه انگار زیاد پیگیری نمیشه

ولی اگ میبینی فاحشه هس یا مهمونی دارن سریع زنگ بزن ۱۱۰

حتی مجبورش میکنن از اونجا بره خوشبختانه تو قانون این مورد رسیدگی میشه سریع