2789
عنوان

طلاق + عکس

1954 بازدید | 107 پست

میخواستم طلاق بگیرم این چنوقت باز برگشتیم تو رابطه وقتی پدر و مادرم فهمیدن باکره نیستم گفتن طلاقتو نمیگیریم 

۱۴ و ۱۵ اردیبهشت قرار بود عروسیم باشه که پنجشنبه رفتیم خرید برا عروسی

نامزدمم داشت ماشین پارک میکرد گف من پول ندارم برات چیزی بخرم از پولایی که آوردی برای خودت بخر نمیخاد برا من رخت داماد بخری بحثمون شد باز رفتیم پاساژ حرفشو تکرار کرد 

منم گفتم میخواستم پول بابامو خرج کنم نمیومدم ب تو شوهر کنم میموندم خونه بابام 

از وقتیم که نامزد کردیم فقد دوبار رفتیم خرید اونم یبار برا نامزدی یبار برا عروسی که دو روز پیش بود 

با کلی منت که گذاشت از هرچی یدونه برداشتم همونام که خرید برام تیکع مینداخت میخواستم باز یدونع مانتو بردارم برگش گف اون مانتوت خیلی قشنگ بود ک باز میخوای باز بگیری ؟ مراقب باش چشت نزنن 

اینا به کنار دیروز پیام داده که چقد بی چشم رویی این همه برات خریدم به چشمت نمیاد 

شبم اومد دنبالم گف بیا حرف بزنیم. رفتیم بیرون بحثمون شد گرفت پیله چرا یه سال نرفتی مدرسه و جا موندی و ۹۰ درصد تو با کسی بودی آخر شبم بود انقد پیله کرد رفتم قرآن آوردم از تو خونه (خونه ای که قرار بود بریم توش زندگی کنیم ) دست گذاشت رو قرآن گف کاریت ندارم و فقد میخوام از زبون خودت بشنوم نه اینکع کسی دیگه ای بیاد بگه منم بش گفتم همه چی رو گرفت خندید وقتی گفتم بهش 

ولی الان میگه میخوام طلاقت بدم کاریمم نیس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مگه کالایی ک وقتی پلمپش باز شه فروشنده اونو پس نگیره.. یعنی ب خاطر اینکه باکره نیسی باید تا آخر عمرت با همچین آدمی زندگی کنی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

هر جی بلا سر این دخترا میاد از خانواده است .

شوهر و خانوادش بهانه هستن .

بعد خدا ، خانواده پشت آدم باشه حمایت کنه  آ دم به عرش اعلا میرسه . :(

ولش کن از خسیس بودنشه همش. برو با یه مشاور خانواده صحبت کن

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

چی گفتی بهش

اشتباه کردی وای چقدر ساده ای 

تنها آرزوم عمر طولانی و با عزت پدر و مادرمه  میشه واسه این آرزوم ی صلوات بفرستین...منو عشق جان بالاخره سال ۹۳ بعد ۴ سال سختی ب هم رسیدیم و حاصلش شد ی دختر ناز نازی ک ۹۹ زمینی شد و ی نی نی تو راهی ک با دعای خیر شما مرداد ۱۴۰۱ انشاالله سالم میاد بغلم

نمیدونستی نباید تو دوران نامزدی رابطه داشت!؟

و اینک چرا ادامه دادی؟

و اون +عکس چی میگه؟

اسمم رهاست. رها صدام کنیدکاربری دووممه کاربر سال "۹۷"هستم. ممنون میشم تاپیک جالبی دیدید تگم کنید. وقتی داشتم کاربری میزدم هرچیو میزدم نمیومد منم عصبی شدم همینو گذاشتم.

جداشو این ادم بشو نیس

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗             

من اخرشو نفهمیدم 

💔💔 خدایا خدایا، خدایا توی دنیای بزرگت پوسیدیم که، میخواستیم مثل این روزو نبینیم که دیدیم که، ناز این، بلای اون، حسرت دل، عذاب عالم، هرچی باید همه حسرت بکشن ماکشیدیم که 😭