2789
عنوان

طلاق + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1954 بازدید | 107 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رفتارش مثل شوهر سابق منه، هیچی برام نمی‌خرید میگفت بابات بخره😑

رفتیم خرید عروسی هرچی برداشتم اون کت شلوار گرون ترینشو برداشت انگشتر گرون ترینشو برداشت کفش و کمربند و پیراهن و سشوار و ماشین ریش تراش خلاصه هرچی، 

بعد سر خرید سرویس طلا قهر کرد رفت چون من نگین دار دوست داشتم، رفت و بردارش خرید سرویسمو اونم با انتخاب خودش یه سرویس پیرزنی

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

شوهرت چند سالشه 

چرا اینقد رود شوهرت دادن چه خبره 

با قبلیا رابطه داشته جنسی ام بوده؟؟ 

💔💔 خدایا خدایا، خدایا توی دنیای بزرگت پوسیدیم که، میخواستیم مثل این روزو نبینیم که دیدیم که، ناز این، بلای اون، حسرت دل، عذاب عالم، هرچی باید همه حسرت بکشن ماکشیدیم که 😭
گفتم با یکی دیگع بودم نذاشتن برم مدرسه  اینم میگه شک داشتم بت از اول

خودم تو برنامه تلوزیون دیدم ی حاج آقایی میگفتن حتی اگر خواستگارتون قسمتون داد ک قبلا با کسی بودی یا نه؟؟

بگو نه

چون ی کار خیر بهم میخوره

دخترخوب اونوقت تو رفتی گفتی با کسی بودم اونم ب شوهرت 

مردا هزار تا غلط میکنن قبل و بعد عروسی تا آخر عمر هم انکار میکنن

تنها آرزوم عمر طولانی و با عزت پدر و مادرمه  میشه واسه این آرزوم ی صلوات بفرستین...منو عشق جان بالاخره سال ۹۳ بعد ۴ سال سختی ب هم رسیدیم و حاصلش شد ی دختر ناز نازی ک ۹۹ زمینی شد و ی نی نی تو راهی ک با دعای خیر شما مرداد ۱۴۰۱ انشاالله سالم میاد بغلم

کاش نمیگفتی چیزی، کشش می‌دادی الکی. بعد میپیچوندیش

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
شوهرت چند سالشه  چرا اینقد رود شوهرت دادن چه خبره  با قبلیا رابطه داشته جنسی ام بوده؟ ...

۲۹ سالشه 

خودم ۱۷

ن یبار بیرون رفتیم دستمو گرف بوسم کرد 

اینارو نگفتم بش ولی میگع رفتی بیرون حتما دادی در حالی ک گواهی گرفتم و اول تا آخر با خودش بودم