2789
عنوان

طلاق + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1955 بازدید | 107 پست

کلا به دوستی اعتقاد ندارم. ولی ایشون هم دنبال بهانه هست. بعدا هم نمیتونه فراموش کنه. برو دنبال درسهات یا هر حرفه دیگه ای و پیشرفت کن.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
۲۹ سالشه  خودم ۱۷ ن یبار بیرون رفتیم دستمو گرف بوسم کرد  اینارو نگفتم بش ولی میگع رفتی ...

والا از نظر من که حتما برو مشاوره 

بعد اینکه این ازدواج از بیخ اشتباهه 12سال اختلاف سنی و توام که خیلی بچه ای هنوز اصن وقت شوهرت نیست

💔💔 خدایا خدایا، خدایا توی دنیای بزرگت پوسیدیم که، میخواستیم مثل این روزو نبینیم که دیدیم که، ناز این، بلای اون، حسرت دل، عذاب عالم، هرچی باید همه حسرت بکشن ماکشیدیم که 😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا ببخشید ولی شرایطت چقدر پیچیده هست.مگه رابطت به دوست پسرت چطور بوده که نذاشتن بری مدرسه.

داداش بیشعورم خودش با عالم و آدم هست 

گوشیمو گرفته بود دیده بود ی ویس فرستادم برا دوستم اسم رل قبلیم تو ویس بوده گرف دعوا زندانیم کرد نذاش برم مدرسه

داداش بیشعورم خودش با عالم و آدم هست  گوشیمو گرفته بود دیده بود ی ویس فرستادم برا دوستم اسم رل ...

تقصیر مامان باباته اگه بزنن تو دهن داداشت دیگه فضولی نمیکنه

💔💔 خدایا خدایا، خدایا توی دنیای بزرگت پوسیدیم که، میخواستیم مثل این روزو نبینیم که دیدیم که، ناز این، بلای اون، حسرت دل، عذاب عالم، هرچی باید همه حسرت بکشن ماکشیدیم که 😭
داداش بیشعورم خودش با عالم و آدم هست  گوشیمو گرفته بود دیده بود ی ویس فرستادم برا دوستم اسم رل ...

چقدر بدبختیم ماها

همین شوهرتم ببخشیدا خودش هزارتا غلط کرده باشه مهم نیست فقط واسه خانما عیبه 

ای خدااااا چقدر بدبختیم ما

تنها آرزوم عمر طولانی و با عزت پدر و مادرمه  میشه واسه این آرزوم ی صلوات بفرستین...منو عشق جان بالاخره سال ۹۳ بعد ۴ سال سختی ب هم رسیدیم و حاصلش شد ی دختر ناز نازی ک ۹۹ زمینی شد و ی نی نی تو راهی ک با دعای خیر شما مرداد ۱۴۰۱ انشاالله سالم میاد بغلم
تقصیر مامان باباته اگه بزنن تو دهن داداشت دیگه فضولی نمیکنه

قبل عیدم خواستم طلاق بگیرم مامان بابام فهمیدن که دختر نیستن کلی بهم بد و بیراه گفتن بابامم گف با این وضعت میخوای بزارم بری دانشگاه😐🥲

الان این بره من باید کلا قید مدرسه رو هم بزنم 

امروزم زنگ زده ب مامانم گفته تفاهم نداریم میخوایم جدا شیم شبم میخاد بیا  با بابام حرف بزنه

اسی نباید ب نامزدت میگفتی قبلاا دوست پسر داشتی.

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!