2789
عنوان

طلاق + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1955 بازدید | 107 پست
الان من چیکار کنم شب میخواد بیاد خونمون بگه طلاق بگیریم تو تصمیمشم جدیه میگه باید حتما طلاق بگیریماز ...

امیدت به خدا باشه ولش کن وقتی نمیخواد 

همه چیز دست خداش کیه که حالا اینجوری میکنه .

پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂

حالم دیگ ع مردا بهم میخوره واقن چ ربطی ب بکارت داره بگو مهرمو بدع ا خدامع جداشم ازت

معݩ مطمئنم روزقیامت نوبت من که میۺه خٌدا یع نگاه بع ـݦن میندازح و میگه بیا جلوټڔ بینم طٌ عـم بنده ما بودی چڔا ټا حالا ندیدمت😐

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

گفتم با یکی دیگع بودم نذاشتن برم مدرسه  اینم میگه شک داشتم بت از اول

خیلی احمقی این چی بود گفتی هرکی دیگه هم بود با ااین حرفا طلاقت میداد 

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 
حالم دیگ ع مردا بهم میخوره واقن چ ربطی ب بکارت داره بگو مهرمو بدع ا خدامع جداشم ازت

اون کارش نیس میگه مهرتو میدم ولی خانوادم میگن مهریه نمیگیریم به احتمالم باز نذارن برم مدرسه

پرسیده بود ازم ک دوس پسر داشتم یا ن منم گفتم ن  اونو میگه دروغ گفتم

گذشته چربطی ب الان دارع این ک جنبه حقیفت نداره نباید میگفتی

معݩ مطمئنم روزقیامت نوبت من که میۺه خٌدا یع نگاه بع ـݦن میندازح و میگه بیا جلوټڔ بینم طٌ عـم بنده ما بودی چڔا ټا حالا ندیدمت😐
اون کارش نیس میگه مهرتو میدم ولی خانوادم میگن مهریه نمیگیریم به احتمالم باز نذارن برم مدرسه

مگ خونوادت میخان باش زندگی کنن نرو مدرسع واس چیته

خیلی احمقی این چی بود گفتی هرکی دیگه هم بود با ااین حرفا طلاقت میداد 

خو تو گذشتم بوده اینم گف کاری ب گذشته ندارم بگو قرآن اوردم دس گذاش روش قسم خورد بعد ک بهش گفتم خندید هیچی نگف 

امروز گرف دعوا