2789
عنوان

طلاق + عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1955 بازدید | 107 پست

همین خانواده پس فردا که با بچه برگشتی میگن چرا همون موقع جدا نشدی؟؟

افسار زندگیتو دست دیگران نده 

مرد خسیس هیچوقت درست نمیشه 

همین الان جدا شو 

باکرگی چه اهمیتی داره واقعا که اینقدر برای خودتون بزرگش میکنید

پرواز ✈ ورزش🏊‍♀️  سفر 🌏  تئاتر 🎭   سینما 🎬   کنسرت🎸

والا اینا کودک آزاریه که نزارن بری مدرسه و تو این سن شوهرت دادن 

اگه نتونستی از پس زندگیت بربیای زنگ بزن اورژانس اجتماعی (۱۲۳) 

اونا کمکت میکنن 

امیدوارم خدا بهت کمک کنه ، میدونم هیچ گناهی نکردی فقط توی خونواده بدی گرفتار شدی💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسی بچه س ..نباید عیبشو گرفت

خیلی بچه است خانوادش هم بهش نگفتن قضیه دوس پسرتو نگو بکسی یه بهانه دیگه میاوردی میگفتی میخاستم وارد بازار کارشم میخاستم آرایش گاه برم سالن بزنم

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 

مهریه ات چقدر هست؟میدونسی اگر باکره نباشی و عقد باشی طلاقتم بده مهریه رو باید بهت بده؟البته تا حدودی که من اطلاع دارم باز حتما از سایر دوستان مشورت بگیر

هر وقت این پیام به چشمت خورد به نیت ظهور یه صلوات مهمون میکنی؟🌺
خو تو گذشتم بوده اینم گف کاری ب گذشته ندارم بگو قرآن اوردم دس گذاش روش قسم خورد بعد ک بهش گفتم خندید ...

خب باشه دروغ مصلحتی نمیدونی چیه ؟؟؟پای زندگیت وسط بود 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 
خو تو گذشتم بوده اینم گف کاری ب گذشته ندارم بگو قرآن اوردم دس گذاش روش قسم خورد بعد ک بهش گفتم خندید ...

اون خنده از رو خوشحالی نبوده خنده عصبی بهش میگن

یعنی باید دوروغ میگفت؟

بلللللههه صد در صد دورغ مصلحتی رو خدا بهتر خوش میاد تا طلاق

مهریه ات چقدر هست؟میدونسی اگر باکره نباشی و عقد باشی طلاقتم بده مهریه رو باید بهت بده؟البته تا حدودی ...

بله باکره باشه مهریه نصف میشه باکره نباشه مهر کامل 

بله درسته شما مادری؟ یا متاهلی؟

بله دوتا بچه دارم چطور ؟