2777
2789
عنوان

شوهرم صبحا که میره سر کار

| مشاهده متن کامل بحث + 2258 بازدید | 89 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

و منی که بیدار نمیشم صبحونه بدم 😑

من هفته اول عروسی صبونه دادم ۴ ۵ رقم مربا میاوردم تخم مرغ میپختم نون داغ میکردم🤦‍♀️😂از هشتمین روز خودنو زدم بخواب دیگه ندادم تا الان که ۱۰ ساله😂😂😂

من که فعلا عقدم نامزدم میگه بعد عروسی اصلا بیدار نشو چون من بشدت خوابالوم اما واقعا این وضعیت رو دوس ...

منم خودم شاغلم همیشه ۶ بیدار میشم

ببین صبح ها یه تایمی بلند شو برو دوش بگیر دیگه خوابت میپره

آلارم بزار واسه خودت بیدار میشی

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻

تو تموم ۸ سال متاهلی نفهمیدم صبحونه دادن ب شوهر اصلا قیافش چ شکلیه خیلی وقتام اصلا نمیفهمم کی میره سرکار آخه صبحونه سرکارش بهشون میدن🥴🥴🥴🥴🥴باید ی بار بیدارشم تجربه کنم ببینم اصلا چ شکلیه این صبحونه شاید قیافش بدلم بود🙃🙃🙃

وای همین الان دوباره پیام داده عزیزم نهار چی میخوای بخوری🤣🤣🤣🤣🤣

یه ربات باید دانلود کنم از اینا که خودش جواب میده

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻
تو تموم ۸ سال متاهلی نفهمیدم صبحونه دادن ب شوهر اصلا قیافش چ شکلیه خیلی وقتام اصلا نمیفهمم کی میره س ...

نه نه بیدار نشو چیو میخوای ببینی 

بلندشی زبونم لال میفته گردنت🤦‍♀️🤭😂

😂چقدمنی. من روتخت یه دست تکون میدم ک بی خدافظی نره بعدمیخوابم

من همون دستم تکون نمیدم بعدش زنگ میزنم وای کی رفتی اصن نفهمیدم فقط شب قبلش میگم بربری گرم بگیر صبح  

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
من هفته اول عروسی صبونه دادم ۴ ۵ رقم مربا میاوردم تخم مرغ میپختم نون داغ میکردم🤦‍♀️😂از هشتمین روز ...

ایول منم همینطور البته شوهرم هم نمیخوره زیاد 

اگر از بلندای آسمان بترسی نمیتوانی مالک ماه  شوی🌙🌙پسرم همه دنیای منه 😍😍