2777
2789
عنوان

شوهرم صبحا که میره سر کار

| مشاهده متن کامل بحث + 2258 بازدید | 89 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همون دستم تکون نمیدم بعدش زنگ میزنم وای کی رفتی اصن نفهمیدم فقط شب قبلش میگم بربری گرم بگیر صبح & ...

😂😂😂😂خوبه یادت میمونه سفارش روبدی 

‌ هرچیزي‌بایدسرجاي‌خودش‌باشه‌مثل‌تو،توبغل‌من.🫀 ‌️
😂😂😂😂خوبه یادت میمونه سفارش روبدی 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

هیچوقت بهم دیگه دروغ نگین چون بی اعتماد میشین بهم دیگه ....تا ظهر هم نخواب خوب نیس فوقش تا ۹و۱۰بخواب بگو نمیتونم نخوابم کاری ندارم 

برا سالم بودن پسرم دعا کنین 🙏.اسم کاربریم اسمیه که دخترم روی خودشو داداشش گذاشته از تخیلاتش😅😅...برای سلامتی خانوادم و شادی روح مادرشوهرعزیزم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🌹🌹🌹
من که فعلا عقدم نامزدم میگه بعد عروسی اصلا بیدار نشو چون من بشدت خوابالوم اما واقعا این وضعیت رو دوس ...

شبا اگه ژود بخوابین صبح هم زود بیدار میشی . البته خب الان ماه رمضونه قضیه اش فرق میکنه . 

من که فعلا عقدم نامزدم میگه بعد عروسی اصلا بیدار نشو چون من بشدت خوابالوم اما واقعا این وضعیت رو دوس ...

منم بیدار نمیشم فقط چشممو باز میکنم باهم خداحافظی میکنیم و تا ۱۱اینا خوابم

۳تا دخترهای گلم و ۳ پسرهای عزیزم مامان عاشقتونه😍 تعداد بچه هارو رد گم کنی زدم تا آشنایی شناساییم نکنه😎مرزهای خلاقیت جا ب جا شدن ک 🤣🤣🤣😂

خواب خوبه ولی زیادش نه شوهر من اگرم یک ماه خواب باشه کسی نباید بهش بگه پاشو من بخوابم میگه همیشه خوابی در صورتی ک من هفت بیدارم یعنی مسافرت مهمونی عروسی همه رو گذاشته کنار برای خواب میگه کسی کاری بکارم نداشته باشه من ده سالم تفریح نرم حوصلم سر نمیره وقتی خواب هست چرا برم بیرون منم آنقدر حرص میخورم میگم الاهی بخوابی یه شب و بیدار نشی

جدا از حرف شوهر اسی 

کلا زود بیدار شدن خوبه من خودم هم شوهرم میره سرکار دوباره میخوابم تا 11 12 😑😐 ولی همیشه از کار و زندگی میوفتم دلم میخاد تا 9 یا 10 بخوابم بعد بیدار بشم که به همه کارهام برسم ولی خودم بکشمم نمیتونم از خواب صبح بگذرم