2777
2789
عنوان

شوهرم صبحا که میره سر کار

2258 بازدید | 89 پست

من صبح زود پا میشم واسش صبحونه درست میکنم و بعد اینکه رفت میخوابم 

بعد میگه نخواب اینجوری تنبل میشی بعد رفتن من بیدار بمون

منم میگم باشه نمیخوابم بعد میخوابم😂😂😂

الان تازگی ها یه روشی یاد گرفته میاد ساعت ۸ و ۸ و نیم میاد تو واتساپ پیام میده صبح بخیر منم اینترنتم خاموش بود ساعت ۱۲ جوابشو دادم صبح بخیر عزیزم ضایع شدم😂😂😂😂😂😂

باید آلارم بزارم دیگه جواب بدم بعد بخوابم😎😂😂😂

✌🏻عاقل تر آنیم که دیوانه نباشیم✌🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چکاریه مگه باید جواب پس بدی خوابتو کن بابا

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

پادگانه؟

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

خب کاری نداری چیکار کنی چه اشکال داره بخوابی

البته من خودم از اوناییم که صبحا خیلییی زود بیدار میشم و دست خودمم نیس دوس داشتم میتونستم بخوابم مثلا الان روزه ام اگر میتونستم بخوابم واقعا خوب بود روز کوتاه میشد