_diamond_ مدیر استارتر عضویت: 1399/11/09 تعداد پست: 1397 عنوان درامد مشاورای کنکور چقدره ؟ 214 بازدید | 26 پست کسی رو میشناسین دور و برتون بگین 1401/01/28 | 22:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
درسآ عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 1762 من واسه دخترم جلسه ای ۱۵۰ میدم هرجلسه تقریبا نیم ساعته و هر هفته میبرمش از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه
زهرا82 عضویت: 1395/10/27 تعداد پست: 32008 من واسه دخترم جلسه ای ۱۵۰ میدم هرجلسه تقریبا نیم ساعته و هر هفته میبرمش چه پایه ای هستش؟
_diamond_ مدیر استارتر عضویت: 1399/11/09 تعداد پست: 1397 من واسه دخترم جلسه ای ۱۵۰ میدم هرجلسه تقریبا نیم ساعته و هر هفته میبرمش انشالله که نتیجه شو ببینین و موفق باشن
درسآ عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 1762 چه پایه ای هستش؟ دهم از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه
maryyyfy عضویت: 1401/01/27 تعداد پست: 135 من واسه دخترم جلسه ای ۱۵۰ میدم هرجلسه تقریبا نیم ساعته و هر هفته میبرمش اشتباه میکنی
درسآ عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 1762 اشتباه میکنی خودمم با همون اقا کار کردم و راضی بودم و البته میخواستم دخترمو فقط سال اخر ببرم ولی چون مدرسه نمیره و از بقیه خبر نداره خودش اصرار داشت که زودتر بره از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه
maryyyfy عضویت: 1401/01/27 تعداد پست: 135 خودمم با همون اقا کار کردم و راضی بودم و البته میخواستم دخترمو فقط سال اخر ببرم ولی چون مدرسه نمیره ... عه یعنی مشاور خودتونم بود؟مگه چی میخونید؟
درسآ عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 1762 عه یعنی مشاور خودتونم بود؟مگه چی میخونید؟ فیزیوتراپی دانشگاه تهراناره من ۹۸ کنکور دادم و دخترم دخترواقعیم نیست برای همین اختلاف سنی مون ۵ ساله فقط از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه
maryyyfy عضویت: 1401/01/27 تعداد پست: 135 خودمم با همون اقا کار کردم و راضی بودم و البته میخواستم دخترمو فقط سال اخر ببرم ولی چون مدرسه نمیره ... اره اینجوری خیلی خسته میشه کاش سال آخر ببریش الان بیشتر خرج کلاس کنکور کن براش که درسا رو درست و حسابی یاد بگیره سال آخر مشاور بگیره
maryyyfy عضویت: 1401/01/27 تعداد پست: 135 فیزیوتراپی دانشگاه تهران اره من ۹۸ کنکور دادم و دخترم دخترواقعیم نیست برای همین اختلاف سنی مون ۵ سا ... اها تعجب کردم.شما چندسالگی کنکور دادین مگه؟چه اراده ای
درسآ عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 1762 اره اینجوری خیلی خسته میشه کاش سال آخر ببریش الان بیشتر خرج کلاس کنکور کن براش که درسا رو درست و حسا ... کلا مدرسه نمیره و واسه همه درسا براش معلم گرفتیم و خودمم باهاش کار میکنم چون خیلی استرسیه وقتی نمیره پیش مشاور فکر میکنه عقب افتاده از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه
maryyyfy عضویت: 1401/01/27 تعداد پست: 135 کلا مدرسه نمیره و واسه همه درسا براش معلم گرفتیم و خودمم باهاش کار میکنم چون خیلی استرسیه وقتی نمیره ... اها ایشالا قبول میشه
درسآ عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 1762 اها تعجب کردم. شما چندسالگی کنکور دادین مگه؟چه اراده ای ۱۸ سالگی مثل همه از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه
درسآ عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 1762 اها ایشالا قبول میشه مرسی عزیزم از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه