_diamond_ مدیر عضویت: 1399/11/09 تعداد پست: 1397 عنوان درامد مشاورای کنکور چقدره ؟ | مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 26 پست کسی رو میشناسین دور و برتون بگین 1401/01/28 | 22:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maryyyfy عضویت: 1401/01/27 تعداد پست: 135 ۱۸ سالگی مثل همه خیلی گیج شدم من حقیقتا😐۱۸ سالگی سال ۹۸ کنکور دادین بعد با یه آقا که دختر داره ازدواج کردین؟اونم تو ۲۰_۲۱ سالگی؟حس میکنم پسری
درسآ عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 1762 خیلی گیج شدم من حقیقتا😐۱۸ سالگی سال ۹۸ کنکور دادین بعد با یه آقا که دختر داره ازدواج کردین؟اونم تو ... دخترم نیست نه اینکه دختر شوهرمه خواهرشوهرمه دراصلالان ۲۱ سالمه و کمتر از یه ساله ازدواج کردممتوجه شدی؟ از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه
درسآ عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 1762 خیلی گیج شدم من حقیقتا😐۱۸ سالگی سال ۹۸ کنکور دادین بعد با یه آقا که دختر داره ازدواج کردین؟اونم تو ... تاپیک اخرم ماجرای ازدواجم هست اگ خواستی بخون از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه
maryyyfy عضویت: 1401/01/27 تعداد پست: 135 دخترم نیست نه اینکه دختر شوهرمه خواهرشوهرمه دراصل الان ۲۱ سالمه و کمتر از یه ساله ازدواج کرد ... آها آخه یجوری گفتی دخترم😂🤦🏻♀️
درسآ عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 1762 آها آخه یجوری گفتی دخترم😂🤦🏻♀️ اخه الان دختر خودمه😂 از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه
maryyyfy عضویت: 1401/01/27 تعداد پست: 135 اخه الان دختر خودمه😂 خوش باشین خوندم داستانتو داستان عجیبی بود شوهرتم فیزیو میخونه؟
درسآ عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 1762 خوش باشین خوندم داستانتو داستان عجیبی بود شوهرتم فیزیو میخونه؟ نه عزیزم از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه
درسآ عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 1762 اها پس چی؟ عمران خونده ولی خب شغلشبه رشتش مرتبط نیست از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه
maryyyfy عضویت: 1401/01/27 تعداد پست: 135 عمران خونده ولی خب شغلشبه رشتش مرتبط نیست چه عجیب😐تو با این تحصیلات فک میکردم شوهرت پزشکی داروسازی چیزی باشه البته نه اینکه بگم بده ها چون علاقه شرطه ولی خب جالبه
درسآ عضویت: 1399/08/12 تعداد پست: 1762 چه عجیب😐تو با این تحصیلات فک میکردم شوهرت پزشکی داروسازی چیزی باشه البته نه اینکه بگم بده ها چون عل ... من قبل از اینکه قبول بشم عاشق شدم از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه
maryyyfy عضویت: 1401/01/27 تعداد پست: 135 من قبل از اینکه قبول بشم عاشق شدم 👍🏻👍🏻اره الان یادم اومد در هر صورت خوشبخت باشین