2777
2789

من واسه دخترم جلسه ای ۱۵۰ میدم هرجلسه تقریبا نیم ساعته و هر هفته میبرمش

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشتباه میکنی

خودمم با همون اقا کار کردم و راضی بودم و البته میخواستم دخترمو فقط سال اخر ببرم ولی چون مدرسه نمیره و از بقیه خبر نداره خودش اصرار داشت که زودتر بره

از امروز میشم مادر کسی که فقط ۵ سال ازم کوچیکتره اسم دخترم صوفیاست❤️(صوفیا خواهرشوهرمه)❤️به زودی خانوادمون چهارنفره میشه
عه یعنی مشاور خودتونم بود؟مگه چی میخونید؟

فیزیوتراپی دانشگاه تهران

اره من ۹۸ کنکور دادم و دخترم دخترواقعیم نیست برای همین اختلاف سنی مون ۵ ساله فقط

خودمم با همون اقا کار کردم و راضی بودم و البته میخواستم دخترمو فقط سال اخر ببرم ولی چون مدرسه نمیره ...

اره اینجوری خیلی خسته میشه کاش سال آخر ببریش الان بیشتر خرج کلاس کنکور کن براش که درسا رو درست و حسابی یاد بگیره سال آخر مشاور بگیره

اره اینجوری خیلی خسته میشه کاش سال آخر ببریش الان بیشتر خرج کلاس کنکور کن براش که درسا رو درست و حسا ...

کلا مدرسه نمیره و واسه همه درسا براش معلم گرفتیم و خودمم باهاش کار میکنم چون خیلی استرسیه وقتی نمیره پیش مشاور فکر میکنه عقب افتاده

اها تعجب کردم. شما چندسالگی کنکور دادین مگه؟چه اراده ای

۱۸ سالگی مثل همه