2777
2789
عنوان

بنظرتون کی برای دومی اقدام کنم

327 بازدید | 36 پست

دخترم ۲ سال و ۸ ماهشه بنظرتون زمان مناسب برای دومی کیه؟واینکه احتمال داره سومی هم در کار باشه   سن خودمم ۲۵

ﯾﻪ همکلاسی داشتیم اﺳﻤﺶ ﺑﺎﻗﺮ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﻮد استاد همیشه اول ﻓﺎمیلو می گفت ﺑﻌﺪ اسمو.وﻗﺘﯽ اوﻟﯿﻦ بار ﺻﺪاش ﮐﺮد ﮔﻔﺖ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎﻗﺮ ﺑﯿﺎد!!! با ﺣﺮﮐﺖ زﯾﮕﺰاﮐﯽ رفت ﭘﺎی ﺗﺨﺘﻪ!! استاد گفت:چته؟ﭘﺴر :ﺧﻮدﺗﻮن ﮔﻔﺘﯿﻦ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎ.. ﻗﺮ ﺑﯿﺎد!! ﻫﯿﭽﯽ دﯾﮕﻪ! ﮐﻞ ﮐﻼس ﻣﻨﻔﺠﺮ ﺷﺪ! 😂😂😂😂این تنها جوکی بود که خیلی باهاش خندیدم گفتم شمام در جریان باشین😐😂

تجربه دارا لطفاً کمکم کنید

ﯾﻪ همکلاسی داشتیم اﺳﻤﺶ ﺑﺎﻗﺮ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﻮد استاد همیشه اول ﻓﺎمیلو می گفت ﺑﻌﺪ اسمو.وﻗﺘﯽ اوﻟﯿﻦ بار ﺻﺪاش ﮐﺮد ﮔﻔﺖ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎﻗﺮ ﺑﯿﺎد!!! با ﺣﺮﮐﺖ زﯾﮕﺰاﮐﯽ رفت ﭘﺎی ﺗﺨﺘﻪ!! استاد گفت:چته؟ﭘﺴر :ﺧﻮدﺗﻮن ﮔﻔﺘﯿﻦ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎ.. ﻗﺮ ﺑﯿﺎد!! ﻫﯿﭽﯽ دﯾﮕﻪ! ﮐﻞ ﮐﻼس ﻣﻨﻔﺠﺮ ﺷﺪ! 😂😂😂😂این تنها جوکی بود که خیلی باهاش خندیدم گفتم شمام در جریان باشین😐😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دخترم چهار سالشه تصمیم داشتیم تا دو سال دیگه دومیو اقدام کنیم اما الان با این خبرایی که در مورد حذف غربالگری هست منصرف شدیم و خیلی ترسیدیم

اگه به رمان علاقمندی تاپیکی که داستان سرنوشت دوستم رو نوشتم بخون و برام نظر بذار مرسی: داستان سرنوشت تلخ و رابطه عجیب دوست من

۳.۴ سالش شد خوبه

اینم درنظربگیرچه ماه و فصلی دنیامیاد

اژدهای کوچک پرسید:اگه بعضی‌ها از من یا کارهام خوش‌شون نیاد چی؟پاندای بزرگ گفت:«تو باید راه خودت رو بری.بهتره اون‌ها رو از دست بدی تا خودت رو.»    اقای قاضی:یه جا هست به اسم  وقتی  دیگه هیچی شادت نمیکنه؛ الان دقیقا همونجام.  
دخترت چهارسالش بشه بعد اقدام کن

خودمم همین تو ذهنم بود عزیزم اون موقع با مدرسه رفتن دخترمم تداخل نداره پس مناسبه

خوش به حالتون که بدون فکری به دومی وسومی فک میکنین

متوجه منظورت نشدم عزیزم؟

لطفا بدون فکر بچه نیار 

که بعدا فقط بچه بدبخت میشه 

اگه رفتار خودت و همسرت خوبه اگه از لحاظ مالی بیش از حد بالا هستی باید ۲ ومی رو بیار .

در ضمن بچه خیلی کوچولوعه هنو😍  

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

من دخترم چهار سالشه تصمیم داشتیم تا دو سال دیگه دومیو اقدام کنیم اما الان با این خبرایی که در م ...

حذف نشده عزیزم

منتها دیگ اجبار نیست

قبلا دکترا احبار میکردن بخاطر همین بیمه هم غربالگری رو میداد

الان دیگ دولت اجبار برداشته تا دیگ بیمه حسابش نکنه

بصورت ازاد میتونی غربالگری هارو بری

من دخترم چهار سالشه تصمیم داشتیم تا دو سال دیگه دومیو اقدام کنیم اما الان با این خبرایی که در م ...

حذف غربالگری که نوشته بود با صلاح دید دکتر متخصص انجام میشه الآنم که همه دکترا انقد حساسن حتما می‌نویسن چندتا هم مینویسن