2777
2789
عنوان

بنظرتون کی برای دومی اقدام کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 36 پست
خدا شفات بده اروم باش😐

هر کسی طرز فکر خودشو داره عزیزم یکم حق داره این دوستمون بنظرم کسی که اوضاع مالیش اوکی نیس به همون دوتا بسنده کنه که پس فردا تو مشکلات یکیو داشته باشند بچه ها

ﯾﻪ همکلاسی داشتیم اﺳﻤﺶ ﺑﺎﻗﺮ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﻮد استاد همیشه اول ﻓﺎمیلو می گفت ﺑﻌﺪ اسمو.وﻗﺘﯽ اوﻟﯿﻦ بار ﺻﺪاش ﮐﺮد ﮔﻔﺖ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎﻗﺮ ﺑﯿﺎد!!! با ﺣﺮﮐﺖ زﯾﮕﺰاﮐﯽ رفت ﭘﺎی ﺗﺨﺘﻪ!! استاد گفت:چته؟ﭘﺴر :ﺧﻮدﺗﻮن ﮔﻔﺘﯿﻦ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎ.. ﻗﺮ ﺑﯿﺎد!! ﻫﯿﭽﯽ دﯾﮕﻪ! ﮐﻞ ﮐﻼس ﻣﻨﻔﺠﺮ ﺷﺪ! 😂😂😂😂این تنها جوکی بود که خیلی باهاش خندیدم گفتم شمام در جریان باشین😐😂
فاصله سنی مناسب ۳ تا ۶ سال هست قبل از اینکه دخترت بره مدرسه دومی رو بیار

ممنون از راهنماییت عزیزم

ﯾﻪ همکلاسی داشتیم اﺳﻤﺶ ﺑﺎﻗﺮ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﻮد استاد همیشه اول ﻓﺎمیلو می گفت ﺑﻌﺪ اسمو.وﻗﺘﯽ اوﻟﯿﻦ بار ﺻﺪاش ﮐﺮد ﮔﻔﺖ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎﻗﺮ ﺑﯿﺎد!!! با ﺣﺮﮐﺖ زﯾﮕﺰاﮐﯽ رفت ﭘﺎی ﺗﺨﺘﻪ!! استاد گفت:چته؟ﭘﺴر :ﺧﻮدﺗﻮن ﮔﻔﺘﯿﻦ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎ.. ﻗﺮ ﺑﯿﺎد!! ﻫﯿﭽﯽ دﯾﮕﻪ! ﮐﻞ ﮐﻼس ﻣﻨﻔﺠﺮ ﺷﺪ! 😂😂😂😂این تنها جوکی بود که خیلی باهاش خندیدم گفتم شمام در جریان باشین😐😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورم اینکه بچه آوردن براتون راحته

بچه آوردن که راحت نیس کلی مسئولیت داره ولی چون خودم درد نک فرزندی رو چشیدم نمی‌خوام بچمم مثله خودم بشه الان جو خونه ما خیلی آروم شده مشکلات و بحثا با یه نیم نگاه به دخترم کلا تموم میشه من از این شرایط راضی ترم تا بگم چون بحث و مشکل هست بچه نیارم

آره خیلیا بهم میگن اختلاف سنی کم باشه همبازی میشم اختلاف زیاد باشه نمیسازن یعنی واقعا دخترمم اخلاقش ...

دختر من که خیلی بهتر شده... اونم شبا فقط پیش من خوابش میبرد ... فقط از دست من غذا میخورد ... هیچ جا بدون من تنها نمیموند...

اما حالا خیلی مستقل تر شده...

از وقتی متوجه شدم باردارم مدام براش قصه گفتم از نی نی ها... که چطورین... باید باهاشون چی کار کنیم... فیلم از نوزادا براش دانلود میکزدم... واکنشش خیلی خوب بود و خیلی دوست داشت

و بعد بهش گفتیم که توی دلم یه نی نی دارم 

خداروشکر من که خیلی راضیم از این اختلاف سن...

زندگی ام خوب است.... چقدر بی انصافم !! این زندگی عالی ست.... کنار همسری پر از مهر ... عاشقش هستم ... عاشقم هست ... خدا را شکر ! خدا را شکر
دختر من که خیلی بهتر شده... اونم شبا فقط پیش من خوابش میبرد ... فقط از دست من غذا میخورد ... هیچ جا ...

خدارو شکر عزیزم خیلی خوبه مامان به این آرومی و با فکر منم سعی میکنم همیشه بچه رو قانع کنم از راه منطقی نه اینکه گولش بزنم اینجوری بچه داری خیلی راحته فقط دقیق متوجه نشدم کی اقدام کردی برای دومی یعنی اولی چند سالش بود؟

خدارو شکر عزیزم خیلی خوبه مامان به این آرومی و با فکر منم سعی میکنم همیشه بچه رو قانع کنم از راه منط ...

ممنون عزیزم.... انشاالله برای شماام همه چیز همونطور که دوست دارید پیش بره

اولی دو سال و ۳ ماهش که بود باردار شدم

دقیقا ۱ هفته قبل از تولد ۳ سالگیش دومی به دنیا اومد

زندگی ام خوب است.... چقدر بی انصافم !! این زندگی عالی ست.... کنار همسری پر از مهر ... عاشقش هستم ... عاشقم هست ... خدا را شکر ! خدا را شکر
یعنی چه فصلی خوبه این دخترم خیلی بهم وابستس میترسم نتونه کنار بیاد

اونو خودت بهتر میدونی عزیزم

من خودم چون بچه مدرسه ای دارم اگه بخوام بچه بیارم برام تابستون زایمان کنم خوبه برای مثال میگم

ولی یه عیبی که این فصل داره اینه که کولرا روشنه و ادم نمیتونه خودشو از باد کولر محافظت کنه و هی دلش میخوادجلو باد باشه و این خیلی بده

دیگه خودت زندگیتو و شرایط خودتو همسرت رو بسنج

اژدهای کوچک پرسید:اگه بعضی‌ها از من یا کارهام خوش‌شون نیاد چی؟پاندای بزرگ گفت:«تو باید راه خودت رو بری.بهتره اون‌ها رو از دست بدی تا خودت رو.»    اقای قاضی:یه جا هست به اسم  وقتی  دیگه هیچی شادت نمیکنه؛ الان دقیقا همونجام.