یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
والا تو نینی سایت میترسم راهنمایی کنم چون همو نمیشناسیم شاید کسی ناراحت بشه ولی عزیزم سنی نداری خودتو واسه بچه پیر نکن هم اعصاب واست نمیمونه هم از ریخت و قیافه و اندام میوفتی هم وقتی واسه خودت و روابط زناشویی نمیمونه صبر کن تا اولی بزرگ بشه و بتونه کمک دستت باشه دومی هم برو تعیین جنسیت که مجبور نشی سومی رو بیاری این تجربه ای بود که اگه به عقب برمیگشتم به خودم میگفتم
مطمین باش هرکی میخواد بیاره حتما مشکلی نداره چه حرفای میزنین 😐😐😐😐😐
من خیلی هارو دیدیم که اینطوره و فقط میگه بیارم(البته منظورم اسی نیستا)
مثلا یه همسایه هست وضع مالی افتضاح خرج و خوراک ندارن
۴ تا بچه آورده به فکر ۵ امی
درضمن من پست برای اسی گذاشتم محض اطلاع
سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!
لطفا بدون فکر بچه نیار که بعدا فقط بچه بدبخت میشه اگه رفتار خودت و همسرت خوبه اگه از ل ...
عزیزدلم با حرفت کاملا موافقم ولی خودم تک فرزندم با این قضیه خیلی مشکل دارم خودمون مشکل مالی داشتیم ولی دوست داشتم یعنی آرزومه یه خواهر یا برادر داشته باشم وضع مالیمون متوسط خونه داریم ویلایی تو شمال در آمد شوهرمم تازه خوب شده ولی در هر حال نمیخوام بچه هامو از نعمت خواهر برادر محروم کنم
ﯾﻪ همکلاسی داشتیم اﺳﻤﺶ ﺑﺎﻗﺮ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﻮد استاد همیشه اول ﻓﺎمیلو می گفت ﺑﻌﺪ اسمو.وﻗﺘﯽ اوﻟﯿﻦ بار ﺻﺪاش ﮐﺮد ﮔﻔﺖ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎﻗﺮ ﺑﯿﺎد!!! با ﺣﺮﮐﺖ زﯾﮕﺰاﮐﯽ رفت ﭘﺎی ﺗﺨﺘﻪ!! استاد گفت:چته؟ﭘﺴر :ﺧﻮدﺗﻮن ﮔﻔﺘﯿﻦ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎ.. ﻗﺮ ﺑﯿﺎد!! ﻫﯿﭽﯽ دﯾﮕﻪ! ﮐﻞ ﮐﻼس ﻣﻨﻔﺠﺮ ﺷﺪ! 😂😂😂😂این تنها جوکی بود که خیلی باهاش خندیدم گفتم شمام در جریان باشین😐😂
عزیزدلم با حرفت کاملا موافقم ولی خودم تک فرزندم با این قضیه خیلی مشکل دارم خودمون مشکل مالی داشتیم و ...
بعله درست میگید💛
سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!
یعنی چه فصلی خوبه این دخترم خیلی بهم وابستس میترسم نتونه کنار بیاد
اتفاقا دخترمنم خیییلی بهم وابسته بود اما به طرز عجیبی از وقتی دومی به دنیا اومده بهتر شده... هفته ی پیش بردمش مهد و خودش بهم گفت مامان شما برو اینجا نمون!
البته اینم بگم دوتا بچه ی کوچیک داشتن با اختلاف سنی کم سختی های خودش رو هم داره اما خب به نظر من می ارزه به بقیه ی مزیت هاش... بعدم نهایتا تا ۱ سال اولش سخته...
زندگی ام خوب است.... چقدر بی انصافم !! این زندگی عالی ست.... کنار همسری پر از مهر ... عاشقش هستم ... عاشقم هست ... خدا را شکر ! خدا را شکر
والا تو نینی سایت میترسم راهنمایی کنم چون همو نمیشناسیم شاید کسی ناراحت بشه ولی عزیزم سنی نداری خودت ...
تعیین جنسیت چجوریه شوهرم فکر نکنم موافق باشه میگه هرچی خدا داد خوبه روحیات هر کس متفاوته عزیزم خودم با اینکه الان خیلی اذیت میشم دخترم فوق العاده لجباز و وابستس ولی بچه روح و نفس زندگیه دوس دارم خونم پر از بچه باشه دور سفره بشینن همشون میدونم خنده داره
ﯾﻪ همکلاسی داشتیم اﺳﻤﺶ ﺑﺎﻗﺮ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﻮد استاد همیشه اول ﻓﺎمیلو می گفت ﺑﻌﺪ اسمو.وﻗﺘﯽ اوﻟﯿﻦ بار ﺻﺪاش ﮐﺮد ﮔﻔﺖ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎﻗﺮ ﺑﯿﺎد!!! با ﺣﺮﮐﺖ زﯾﮕﺰاﮐﯽ رفت ﭘﺎی ﺗﺨﺘﻪ!! استاد گفت:چته؟ﭘﺴر :ﺧﻮدﺗﻮن ﮔﻔﺘﯿﻦ ﺑﺎﻗﺮی ﺑﺎ.. ﻗﺮ ﺑﯿﺎد!! ﻫﯿﭽﯽ دﯾﮕﻪ! ﮐﻞ ﮐﻼس ﻣﻨﻔﺠﺮ ﺷﺪ! 😂😂😂😂این تنها جوکی بود که خیلی باهاش خندیدم گفتم شمام در جریان باشین😐😂